יש לי שאלה

ציקהלה

New member
אז נו ממה כל אחד עבר בגלל

משפחה בגלל הכיף זה ניראה לי קצת מצוץ אבל שיהיה

אוי אתה טיפש. אתה מטומטם.

למישהו יש אקדח ומתנדב לירות לו ברקה? פאק! כמה שגיאות\טימטום\פיגור אתה כותב בהודעה אחת???

CosmikDebris

New member
אתם אנשים ממש מגעילים

אנשים פה יותר מדי מסריחים. בתכלס ציקהלה צודק, רוב האנשים עוזבים את הארץ מ2 סיבות המצב הבטחוני והמצב הכלכלי. המצב הכלכלי בדרך כלל זה היותר משמעותי. אולי זה לא נכון ב100 האחוז מהמקרים, בדרך כלל זה נכון. ולכל האנשים פה שמתנהגים כמו חרא אחד אל השני, תתבגרו זה לא גן. רובכם כבר בני 16 +, אתם יגולים לנהל דיון בלי לרדת להכלבות טיפשיות. ממש פטתי. לעזאזל - get a fucking grip.

נעמצי

New member
זה הוא שכתב.......

בתור חתימה "אין לי ממה לכתוב אז אני פשוט אכתוב משהו מטומטמם" לא? אז מה רע במה ששירן אומרת? היא פשוט מביאה לו תמיכה......

נעמצי

New member
לא נורא, הוא שלי ולא שלך

אז תרגיש בסדר, ההגיון של י מרגיש מצוין אגב

CuteDevil

New member
ההודעה שלו ממש מעצבנת

והוא כתב את המילה "כולכם" יותר מידיי...!

ציקהלה

New member
מה את רוצה את מסתכלת כאן בהודעות

לפעמים או שאני מקווה חלק מהזמן? ניראה לי התבכניות פה הם יותר מידי

kit k@t

New member
אוקיי, נמאס לי!

דיסלקציה זה לא תירוץ לניסוח גרוע, או לחוסר פיסוק. תעבור על ההודעות שלך לפני שאתה שולח אותן, אין לי עצבים לקרא אותן 5 פעמים כדי אולי להיות מסוגלת לנחש למה התכוונת. קאט

האמת שלפני שעה התקלחתי ושמתי

דיאודורנט אז מסריחה אני לא, תודה.
והוא סתם הביא את זה על עצמו עם ה"כולכם"... אליאב, YOU KNOW I'M A NICE PERSON....

פ ו מ פ ה

New member
תראה..

"תה צמחים" צודקת... א. למה לה להפרד מהמשפחה שלה ולהתחיל הכל מחדש בארץ בלי שאין לה אף אחד? ב. ניו יוק זה מקום מאוד מאוד יקר למחייה, כך שצריך להרוויח המון כסף כדי לפרנס משפחה במקום כזה... זה כבר לא באמת משנה איפה היא תגור, בכל מקום יהיה לה רע, אלא אם כל המשפחה שלה תחזור ביחד איתה לארץ. אם היא תחזור לבד, אולי יהיו לה חברים...אבל איפה המשפחה? במרחק 13 שעות טיסה ממנה...

למעלה