יש לי שאלה

ציקהלה

New member
יש לי שאלה

הרבה מהפורום פה מקטרים ואומרים רע לי רע לי רע לי כל הזהמן. תתקנו אותי אם אני טועה. אני חיי בחו"ל ובאמת אני לא מרגיש רע. אני לא חושב שהתברכתי ביזה כישרונות מסויימים שעוזרים לי פה. אולי קצת יותר טוב בלדבר אנגלית. אם להגיד לכם את האמת שעזבתי לא ממזמן ואני מסתכל אחורה אני חושב לעצמי זה יור טוב שעזבתי אני מתפתח פה יותר טוב (לא יגיד שיש לי יותר חברים כיזה יהיה שקר אבל יש לי כמה טובים) כל אחד מאיתנו עושה דברים שהוא לא עשה בארץ וסביר להניח שיותר מחצי מהאולוסיה בארץ לא תעשה את מה שעשינו ונעשה (אם זה לטייל ללמוד או לישון). כולכם יודעים שאתם חיים יותר טוב כולכם יודעים שאם הייתם מגיעים לאץ עכשיו הייתם חיים ברמה נמוכה ולא הייתם יכולים לממן או לעשות את כל מה שאתם עושים עכשיו..... אתם יכולים לחזור לארץ מתי שאתם רוצים אף אחד לא עוצר אותכם מללכת לפנימיה, ואם זה ההורים אפשר לעבוד על זה. אז תגידו לי למה רע לכם מה רע בלחיות כמה שנים בחו"ל? למרות שזה ניראה כמו נצח אף אחד לא אמר שלא תחזרו לארץ. ורק תגידו במה טעיתי?

kit k@t

New member
הם בכיינים,

בשיא הרצינות, אנשים יותר נהנים להגיד כמה רע להם במקום לקום ולעשות משהו בקשר לזה. עצוב, אבל נכון. קאט

maya2004

New member
תראי קאט

זה שאת לקחת את המעבר כמשהו קליל יותר בגישה של "אני אפיק מזה את המירב".. זה לא אומר שכולם לקחו את זה ככה יש כאלה שזה יותר קשה להם מאחרים ואם להתלונן קצת עוזה להם- שיהיה להם בכיף וכן גם אני לפעמים נמצאת ברחמים עצמיים אבל את יודעת מה? זה עוזר אז די. באמת. את לא חייבת לקרוא את ההודעות של אלה ש "בוכים", ובטח לא לרדת עליהם.

kit k@t

New member
הוא שאל, אני עניתי,

אם לא מוצאות חן בעינייך ההודעות שלי את יותר ממוזמנת לא לקרא אותן. קאט

ציקהלה

New member
ושלא תבינו אותי לא נכון

אני אוהב את ישראל אני באמת בן אדם שאוהב את ישראל כל פעם בשיחה בבית הספר שמשמיצים את ישראל אני הראשון בין כל הישראלים לעמוד ולהתווכח על זה. גאה בעצמי שאני ישראלי

CuteDevil

New member
אממממממ....

"כולכם יודעים שאתם חיים יותר טוב" אז מה זה יותר טוב בשבילך??? בשבילי "טוב" זה כשיש חברים טובים,שאפשר לצאת ולבלות וכשמרגישים נוח עם הסביבה שלך....זה מה שעושה אותי שמחה...ולהיות שמחה זה הכי חשוב, לא?ואת כל זה הייה לי בארץ וממש אין לי כאן! אז אוליי יש כאן אנשים שבשבילם "טוב" זה שהם הספיקו לראות עוד כמה מקומות בעולם ושהם פגשו אנשים ממקומות שונים...אבל אצלי זה לא ככה... ולא, בארץ אני ביכלל לא חייתי ברמה יותר נמוכה....אז אל תכתוב כולכם!!

ציקהלה

New member
הטענה שלי היא

שזה טלוי רק בך אם יש לך חברים! למה לי יש חברים כי אני אלוהים???? לא אני לא מכאן מגיע הנקודה שלי שאת כן יכולה לעשות חברים וחוץ מזה מרגישה רע אין לך חברים חיה בזבל לא יודע מה את יכולה לחזור לארץ לבד אל תגידי לי לא כי זה מאוד אפשרי הולכים לקונסוליה ומסדרים משהו לא מאט אנשים עושים את זה ולא מאט משפחות. אולי את לא תוכלי להעביר לארץ את כל המשפחה מארצות הברית אבל מה לעשות אי אפשר לקבל את כל הייד ואת יודעת את זה. ואגב אם את לא מיליורנרית ברמה ממש גבוה אבל גבוהה מאוד אז לא השתפרה הרמה (למרות שגם לרובם כן) גם אני באתי מבית שעשה פי 12 ממסכורת רגילה אבל זאת הייתה משכורת שאבא ואמא עובדים קשה בישבילה אבל כשאני אומר קשה זה 7 פעמים בשבוע ושעות לא מוגבלות.

CuteDevil

New member
שנייה

אני אמרתי שרע לי, אין לי חברים, ושאני חייה בזבל??? ממש לא....! החיים שלי פ'סדר! בארץ הם היו יותר טובים, אבל מה לעשות...רק כתבתי מה הייה לי בארץ ואין לי כאן...! אני לא רוצה לחזור לארץ כי אז אני אעזוב את המשפחה ואני יודעת שיהיה לי יותר חרא! אי אפשר לקבל הכל, אני יודעת, אבל אסור ליכתוב למה יותר טוב לי בארץ? אני שמחה שיש לך כאן יותר כסף מבארץ,אבל זה באמת הופך אותך ליותר שמח??? אני מקווה ששמעתה פעם שכסף זה לא הכל..!

feeler

New member
תראה, אתה לא הכי צודק...

יש אנשים שיותר קל להם עם המעבר, ויש כאלה שפחות. יש בעיה מסוימת בליצור חברויות, בעיקר בהתחלה, כי מגיעים, ומה לעשות, מתגעגעים לארץ, ולמשפחה, ולחברים, ולמה שאתה מכיר. אתה יודע למה אני הכי מתגעגעת? לרדת מאוטובוס 67 וללכת בחושך הביתה, בלי שאני אצטרך להסתכל בכלל. לריח של אבא הלל (רחוב בר"ג). למה? כי זה מה שעושה לי הרגשה של בית. וכשמתגעגעים ככה לפעמים מרגישים אנטי ליצור חברים ואנטי המקום בכלל... אז כן, זה קשה. ולכל אחד יש אישיות ותכונות משלו שמקשות או מקלות על המעבר, אז בבקשה אל תכליל, אוקיי?

אוקיי

א.מבחינה חברתית היה לי הרבה יותר טוב בארץ... ב.מבחינה כספית גם היה לנו יותר טוב... ג.מבחינת המשפחה לא. ד.למה לי ללחת לפנימיה? גם אם ההורים היו מרשים לי, אני אצטרך ללכת לבי"ס אחר, ולהכיר חברים חדשים...

עוד תגובה לעצמי

פה אנחנו חיים בדירה שכורה מגעילה וחרא, ובארץ היה לנו בית שקנינו... וגם הרגשתי יותר בטוחה בארץ...

ציקהלה

New member
ככה כולם מתחילים

זה היה גם לי את לא יכולה לצפות להכנס לארמון ישר בהתחלה אגב איפה את גרה?

ההורים שלי מרוויחים פחות

איך הגית לזה שיותר טוב לנו מבחינה כספית? ניו יורק

ציקהלה

New member
קודם

כל בחינה כספית זה אומר שאם ביחס לכסף שלך את יכולה לקנות את הכל אל תגידי לי שאת לא גרה ברמה יותר גבוהה מהבחינה הזאת כי בארץ הרוב היה הולך למיסים וחוץ מזה אם היה לכם היה יותר רע מהבחינה הזאת היתם רצים לארץ כמו טיל.... ובקשר לפנימיה הוכים לקונסוליה ומסדרים הכל ובקשר לחברים בפנימיה אין מה לעשות לא מקבלים את כל היד!!!! בחיים לא!!!!!!

טוב

אנחנו נשארים פה, כי כל המשפחה של אמא שלי גרה פה, והיא רוצה להיות קרובה אליהם... ותאמין לי שמבחינה כספית יותר רע לנו! הסיבה שאני רוצה לחזור לארץ היא בעיקר החברים, למה לי לחזור לארץ לפנימיה? כדי שוב להתחיל מחדש? מה הקטע בזה? ואז גם אני לא אוכל ללכת לחוגים, או כלום, שזה גם חרא... וגם לעזוב את המשפחה... אוך...

CuteDevil

New member
יווואו

"אם היה לכם היה יותר רע מהבחינה הזאת היתם רצים לארץ כמו טיל" אני לא יודעת למי זה מופנה, אבל לא כולם עברו לכאן ביגלל בעיות כספיות בארץ!!!! יש עוד דברים בעולם חוץ מכסף, וזה ממש לא נראה כאילו אתה מבין את זה!

למעלה