יש לי שאלה אם אני רוצה לבקר במפעל שוקולד,לסיור וטעימות,איך אני מארגנת דבר כזה וכמה בערך זה עולה לי?
C chenosh New member 25/12/03 #1 יש לי שאלה אם אני רוצה לבקר במפעל שוקולד,לסיור וטעימות,איך אני מארגנת דבר כזה וכמה בערך זה עולה לי?
T tomerost New member 25/12/03 #2 עלית לדעתי מרכז המבקרים היחיד שיש בארץ הוא של עלית וממוקם בנצרת עלית ,המחיר הוא מחיר סימלי (25 ש"ח אם אני זוכר נכון).04-6508258 לתיאום ביקור.
עלית לדעתי מרכז המבקרים היחיד שיש בארץ הוא של עלית וממוקם בנצרת עלית ,המחיר הוא מחיר סימלי (25 ש"ח אם אני זוכר נכון).04-6508258 לתיאום ביקור.
D dorininlove New member 30/12/03 #4 אהה... אני יכולה לתקן? המפעל של עלית הוא באמת בנצרת וכניסה עולה 10 שקל... זה היה פעם בתוכנית של אבי קושניר ב
אהה... אני יכולה לתקן? המפעל של עלית הוא באמת בנצרת וכניסה עולה 10 שקל... זה היה פעם בתוכנית של אבי קושניר ב
W Wiinie The Pooh New member 2/1/04 #5 המפעל אכן נמצא בנצרת עילית... דודה שלי עובדת שם וכניסה עולה 10 שקל כולל סרט תלת מימד וכמובן סיור במפעל, והדבר הכי טוב - שאת יכולה לקחת חופשי מה שבא לך!!! ת'אמת, הייתי שם כבר כמה פעמים וכל פעם יצאתי משם עם סטוקים של שוקולד...
המפעל אכן נמצא בנצרת עילית... דודה שלי עובדת שם וכניסה עולה 10 שקל כולל סרט תלת מימד וכמובן סיור במפעל, והדבר הכי טוב - שאת יכולה לקחת חופשי מה שבא לך!!! ת'אמת, הייתי שם כבר כמה פעמים וכל פעם יצאתי משם עם סטוקים של שוקולד...