יש לי שאלה...

no BOYS no LIFE

New member
יש לי שאלה...

כולכם פה מפוצצים בכסף?? כאילו, יש פה אולי מישו שלא יכול להרשות לעצמו לקנות רק לי-קופר וקסטרו ורנואר וכו' וכו'...?? אני סקרנית לדעת אם יש גם אנשים ש"נאלצים" לקנות חיקויים או בגדים\נעליים וכד' ללא שם ומותג..?

Perfect Girl

New member
תאמיני לי

שלאנשים פה יש גם לא בגדים שהם מותגים בין השאר יש להם מותגים.. ומותגים לא בהכרח עולים יותר כסף... וזה עיניין של איכות...

Daniel MSG

New member
../images/Emo139.gif אני... גאילו קסטרו נגיד זה

פסדר אבל לי קופר וכל המוצתגים האלה לא אדווה שקט!

tde

New member
אני אישית מפוצצת בכסף אבל לא מתעקשת

לקנות מותגים , ולמעשה בד"כ אני לובשת דברים שקניתי פה ושם, בשינקין וכאלה או סתם בשווקים בחו"ל שעולים גרושים הדברים האלה יוצאים הכי יפים ומקוריים בסופו של דבר. אבל הכל תלוי לאן אם זה ליומיום ללימודים אני בכיף אלבש משהו כזה למה לא
אבל אם זה משהו רשמי ושדורש לבוש ייצוגי והולם, אז אני מן הסתם אבחר במשהו ידוע... וכשאני אומרת ידוע אני אל מתכוונת ללי קופר ורנואר, אני מדברת על דברים ידועים 'קצת' יותר, אבל באמת שאני מעדיפה ללבוש דברים שנקנו בסתם מקומות - ככה גם אני בטוחה שאף אחד לא ילבש אותו הדבר כמוני

כן..אני לא תמיד לובשת מותגים...

זה תלוי..לא תמיד יש כסף ל400 ש"ח לג'ינס...אז קונים ב150 את אותו הדגם רק של חברה אחרת...!! ורק רציתי לספר לכם בהקשר- אני רקדנית בלהקה.יום אחד עשינו סתם חזרה וסימונים לפני הופעה ולי היה חיקוי של לי קופר ולחברה שלי היה את אותו הג'ינס...איך שהיא התכופפה הג'ינס פשוט נקרע בכל התחת..וזו ילדה יענו שממש לא מלאה..היא ממש כוסית...והג'ינס עמד עליה אפילו טיפה גדול..אז לא ממש איכות אה?

tde

New member
באמת מעניין... את הג'ינסים שלהם

אני דווקא אוהבת (את כל השאר ממש לא), והם גם יושבים טוב וצמוד וגם חזקים!

No BoDy1

New member
וגם אם אני קונה חברות זה רק

לי קופר... כןולא... וזהו.. בדוגי אני קונה דברים שאנלא מאמין שאנשים מכירים כמו spitfire blind וכאלו...

No BoDy1

New member
אלו חברות מוכרות.. יש גם את..

double shock zero adio zoo york element etnies pig גם את אלו אתם מכירים??

למעלה