יש לי שאלה

xflil

New member
יש לי שאלה

נכנסתי היום למיוזיק 123 וקפצתי לאחד העמודים החארונים, ושם ראיתי בעיקר גיבסון וושבורן (איזו גיטרה זו?) ו-אפיפון! אם היא כזאת גיטרה לא טובה אז למה היא עולה כל כך הרבה?! ועוד כשזה אמור להיות זול ובחו"ל?!

xflil

New member
........

דבר ראשון למה מפגר? דבר שני יש לך תמונה דבר שלישי זה לא ממש משנה פשוט אמרו שזה חרא של גיטרה מה הקשר לדגם עכשיו? ואם את כל כך רוצה לדעת הדגם הוא אפיפון לנון 1965 קזינו והינה עוד דגם יקר שראיתי..... אפיפון אמפרור רגנט

כי אלה דגמים יקרים

זה לא אומר שהחברה לא חרא. הנה http://www.music123.com/Item/Item.asp?po=EENBHSCH&uid=6AC82828A5F14585AE41D3D569B65FE חיקוי ללס פול של גיבסון, ב400 דולר. והאפיפון הכי יקרה שאני מכיר היא דגם של ג´ון הוקר והיא עולה משהו כמו 2500 דולר (שזה כלום לעומת דגמים אחרים של מפורסמים)

xflil

New member
תודה....../images/Emo13.gif

זה סתם היה מוזר לי
כי איבנז הופיעה רק בדף 16, משהו כזה מתוך 20 עמודים

KamikazA

New member
קודם כל

לא כל הגיטרות של איבאנז זולות ובקשר לאפיפון דיגמי הנפח שלהם ממש ממש טובים

wiz

New member
נכון....

יש איבנז מאוד מאוד יקרות, ומאוד איכותיות... בקשר לאפיפון... אני אישית לא אוהב את הגיטרות שלהם שאני נתקלתי בהן, אבל סיפרו לי שיש להם דגמי נפח טובים מאוד, ודי יקרים...

בלקמור

New member
ושובורון

בקשר למה שמישהו כאן שאל על Washburn, אלה אחלה גיטרות, אבל קצת יקרות... החברה מ Illinois ובארה´ב היא יחסית נפוצה, בעיקר בתחום הג´אז (יש לה סדרה J14 ו J15... די הולכת בחו´ל..). היא גם עושה גיטרות רוק משובחות, Pual Stanley מ Kiss נגן על ה PS2000M של Washburn, שזה אולי הדגם הכי מפורסם שלהם שעולה 10,000$. בקשר לאפיפון אפשר לסכם את זה במשפט אחד: כמו שיש אדידס ואדידוס ככה יש גיבסון ואפיפון בהתאמה. זה גיבסון לעניים וההבדל הוא בעיקר בכל מה שקשור לאלקטרוניקה של הגיטרה. לדוגמא: Les Pual Stanard של גיבסון עולה בערך 3,300$ ואותו דגם של אפיפון עולה בערך 750$. יש להן אותו סוג עץ פחות או יותר ואת אותו מראה אבל לאפיפון אין את 490R ו498T שבעצם עושים את הסאונד. נכון שיש אמנים שמנגנים עליהם, כמו ג´ון לנון שמישהו כאן הזכיר וג´ימי פייג´ (נגן מידי פעם על ה G-1275) אבל זה בעיקר בגלל החסות של גיבסון שרוצה לקדם את החברת בת שלה (וזאת הסיבה שגם הדגמים של אפיפון יכולים להיות יחסית יקרים כי די הולך להם).

למעלה