יש לי שאלה.

תשובה

CARDBOARD היא סדרת עזרים מקרטון, העוזרת בהמחשת המשחק. CARDBOARD HEROES נותנת לך אוסף של למעלה מ-400 דמויות וחפצים לשילוב במשחק. מה עושים איתם - בוחרים דמויות לייצג את דמויות-השחקנים שלך, ואת הדב"שים שלך, את המפלצות, ואת החפצים השונים. למשל, אשף יגזור דמות של אשף מהספר, ולוחם דמות של לוחם וכן הלאה. שה"מ יגזור דמות דב"שים, וחפצים שהחבורה אוספת ונתקלת בהם בדרכה. CAVERN FLOOR מרחיב את הספר הקודם לכלול גם הדמיה של מבוכים תת-קרקעיים, בורות ומלכודות, ויצורים נוספים.

DDN

New member
הוא נתן לך לינק לטופס הזמנה!

את הטופס הזה אתה מדפיס, ממלא בו את פרטי האשראי (שאמרת שההורים לא מרשים לתת באינטרנט - אז תשלח בפקס!) ומפקסס! מה יותר פשוט מזה? בכל מקרה, דע לך, שקנייה באינטרנט באשראי בטוחה בדיוק כמו קנייה בחנות ובטלפון. יש אלמנט עצבני של סיכון בכל הדרכים. אני קונה כבר כשנתיים דרך האינטנרט, והאמת - אני מבסוט, ומרגיש בטוח. מה שאתה צריך לשים לב, שלמטה, בחלון האקספלורר יש ציור של מנעול, מה שאומר שהאתר מאובטח.

shadowfax

New member
למה לקנות?

זה פשוט: קרב הוא מצב בעייתי במ"ת היות ואין לקרב ממשות פיזית לא ניתן לפעמים להבין מה הולך בזמן הקרב, מי רואה את מי, מי יכול לזוז לאן, ולאיזה כיוון הדמות פונה. לעיתים נהוג להשתמש במיניאטורות כדי ליצג את הדמויות אך מחירם היקר והצורך לצבוע אותם מעיק, לכן יצרו את המוצר הזה הוא מכיל מאות דמויות מקרטון שניתן להציב ולהשתמש בזמן קרבות. המוצר השני הוא הרחבה לראשון ומאפשר למנחה ליצור את זירת ההיתקלות או את המבוך בצורה טובה יותר ונוחה יותר.

Ferenheit

New member
לא מעיק, מספק בצורה עמוקה.

FER - מחליף תפקידים עם כסוף הרעמה.

snift

New member
אז אתה כשה"מ מחליט מה הסיכוי

שהוא אכן מצליח לכרות לו את הראש ונותן לו לזרוק קוביה. אם הסיכוי הוא 95% אזי הוא צריך להוציא 20 ב-ק20 או 95 ומעלה ב-ק100 וכו'.

ב י ל ב ו

New member
בסדר,הבנתי,תודה.

מישהו יודע איפה אפשר ללמוד שפת בני לילית?[אלפית] [נו,אז מה אם קוראים לי בילבו "ההוביט"]

למעלה