יש לי שאלה...

אביב661

New member
יש לי שאלה...

כפי שהצגתי את עצמי לפני זמן מה אני עובד אצל גיורא שביט. אני מנסה לתת תשובות מקצועיות לשאלות שמועלות כאן, ולא סתם "לדחוף" את השם גיורא שביט. בזמן שאני נמצא כאן אני רואה שהשם איל מקיאג' עולה כל הזמן ואילו שמות אחרים כמעט ולא מוזכרים. ולמה אני שואל - בעולם הרחב אנשי המקצוע משתמשים בעיקר ב KRYOLAN או ב MAC או בקליניק. (גיורא שביט הינו היבואן של KRYOLAN ). מענין אותי לדעת למה הקהל כאן פונה בעיקר לאיל מקיאג ופחות לחברות אחרות ? למשל - הידעתם שלגיורא שביט (KRYOLAN )יש 4 סוגי מייק אפ שונים ?

RReuTT

New member
לדעתי זה בגלל הפרסום שאיל מקיאג'

עושה לעצמו... בגלל זה כולם חושבים שזה ה-חברה הכי טובה שיש..... לדעתי ממש לא.. אני יותר אוהבת את אנה לוטן ובועז שטיין לדעתי הם פי 3 יותר מקצועים מאיל מקיאג'

yottami

New member
היי אביב תראה אני חושב.....שבאמת

תדמית זה חשוב מאד....לגיורא שביט יש מוצרים מעולים והוא אף מורה מעולה...(עברתי אצלו כמה וכמה שיעורים בעבר)...יש כמה מוצרים שאני משתמש בהם ואני מאד מרוצה....אבל מבחינת צלליות אני לא חושב שהן יכולות לתת לי את המענה להרגלים שלי...היות וכבר יש לי מוצרים שלו אני יכול להבדיל אותם מהשאר.....לדעתי אין לו מבחר גדול של צלליות המייקאפים שלו לדעתי כבדים מידי לאופן שבו אני מאפר....עפרונות וכו'.....אני קונה גם כך בסופרפארם...רוב המברשות שלי של מאק.....צלליות איל מקיאג' ומייקאפ פוראוור שאותן לא אחליף לעולם.. הוא מזוהה בעיקר עם מוצרי במה ותאטרון דראג וכו'....יש לי את כל הצבעים שלו כולל את הגריזפיינט וצבעי המיים שלו והם מוצרים מעולים ואף פעם לא איכזבו אותי.....דבק ריסים מעולה שאותו לא אחליף.....אני הייתי ממליץ לגיורא שישנה את העיצוב של החנות שלו כי לי יש הרושם (וזו דעתי האישית) כשנכנסים לחנות הכל סגור מאחורי הדלפק הרבה פעמים שאני מגיע ואני רוצה לחוש את המוצרים ודווקא אלו שנמצאים מאחורי הדלפק ואין אפשרות וזה קצת באסה...באיל מקיאג' מכל דבר יש טסטר.....גם לגיורא יש טסטרים אבל לא מהכל מסתבר....נושא המחירים:...ההנחות למאפרים קצת קטנות, באיל מקיאג' ההנחות הרבה יותר גדולות על המצרים ופעם בכמה זמן הם עושים יום 40% או 50% ומתקשרים ללקוחות...כך שזה מבחינתי יותר אטרקטיבי אתה מבין?...אבל בכללי המוצרים של גיורא מעולים...אם אני בא תסדר לי הנחה נכון?.....))))

Shir Life

New member
בקשר לצבעי גוף..../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

כמה עולות הערכות (איזה גדלים צבעים וכו'...) וכמה עולה צבע בודד (אם יש)... חוץ מזה.. אני מתארת לעצמי שיש מברשות מיוחדות? מישהו יודע?

Shir Life

New member
או יותר טוב מזה... ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

אני אלך לבדוק.. אני בחיפה השבוע, מישהו יודע איפה הסניף שם?

yottami

New member
יש ברחוב הרצל סלון כלות שנקרא

אימג'....ובתוכו יש גם חנות של גיורא שביט אבל אני לא זוכר את מספר הרחוב.....אבל תגיעי לשם ותשאלי

למעלה