יש לי שאלה

lululin

New member
יש לי שאלה

שואלת לדעתכן- אתן מאמינות שהאהבה בסוף מנצחת? יודעת שזו נשמעת שאלה נאיבית אבל כשאיבדתי את האמונה שהאהבה מנצחת שקעתי לדיכאון נוראי. וכשאומרת אהבה מתכוונת לכזאת אמיתית, שלא תלויה בדבר, שממלאת אותך, והיא לא חייבת להיות דווקא לגבר או לאישה, יכולה להיות לכל אחד ולכל דבר. מה אתן אומרות?

purplerain

New member
טלה טלה

כל כך נגעה לי ללב התשובה שלך. תודה.

ניצת יקרה....

לא היתה כוונה שזו מלחמה אלא כשזוג נמצא ברגע קשה בחיים כמו כלכלי בריאותי וכאלה ויש אהבה בלב וכל מה שמתווסף כשיש אהבה אז הדברים "קלים" יותר ההיתמודדות קלה יותר מקווה שהסברתי נכון

למה? למה

שלוש נקודות
תשמע טלה אהבה בעיני היא טעם החיים כשקל כשקשה עם אהבה בלב הכל מקבל מימדים שונים (ולאו דוקא אהבה בין בני זוג) מקווה שעכשיו הבנת טוב יותר למה התכוונתי

ואני ראיתי....

ארבע נקודות זה לא היה בכוונה אני חושב ששנינו אומרים את אותו דבר בסופו של דבר. כשיש אהבה בלב=לב חזק יותר לב חזק=התמודדות קלה יותר ניצת אני צודק או שאני צודק??? טלה הולך להעמיס עוד אהבה...................

איך התפספסה לי

נקודה
צודק? ביטח צודק רק ת'שמע טלה שאתה מעמיס תזהר על הגב הא? |ניצת הולכת להחליף ת'מיצקפיים והכל בגלל נקודה|

אהבה היא בכלל קלה כנוצה....

כשאין אהבה בלב אז הכול כבד וצריך לדאוג לגב..................................... ..................................................... . .............................. ................... .... . . נראה אותך סופרת עכשיו...................

רגע אחד

אז מה יותר כבד קילו ברזל או קילו נוצות?
לספור ביקשת? נו באמת אמנם אוהבת מספרים אבל מי סופר אותם בכלל

s h o o s h a

New member
אהבה ...

מסכימה שאהבה איננה מלחמה אבל בהחלט חושבת שאהבה לעתים מנצחת ובמקרים אחרים מנוצחת. ואיך תובַל האהבה רק אנו קובעים. אנו הם אלו שסוללים עבורה את הדרך. אנו הם אלו, בנסיבות השונות, אשר "קובעים" אם היא תנצח או תנוצח. ומה לגבי הסוף? איש לא ידע. רק כשנגיע לשם נדע, כי הרי החיים אינם אגדה ולא מסתיימים "באושר ועושר עד עצם היום הזה".

אין מנצחים

גם לא כשקשר מסתיים ..לא מפסידים.. אהבה זאת אהבה נקודה והנכונה נשארת..הלא נכונה נגמרת

ophra

New member
כשהאהבה באה

ממקום "נכון" ממקום שלם ומלא אהבה עצמית כשהיא לא באה להשלים חללים אלא רק להוסיף על השלם הקיים היא מנצחת בקלי-קלות
במקרה כזה מערכת היחסים היא רק ה"אופרציה" לא שאופרציה לא חשובה חלילה... אבל הרבה יותר קל לתקן ולשפץ אותה במקרה שיש תקלות (ותמיד יש...
) כשהמהות והבסיס אמיתיים עפ
(לגמרי לא נאיבית, אבל מאמינה באהבה)

just yael

New member
האהבה...באשר היא...

לחיים, לעולם, לפרח שפרח, לעצמנו, לאדם באשר הוא... היא זו שנותנת את הטעם לחיים, ואת החיוך ללב ולפנים אין כמו אהבה, כדי להעלות את זוויות הפה לחיוך שבא ממעמקי הנשמה... ואם לחיות... אז רק באהבה... ובלי מנצחים או מנוצחים. אוהבת...

purplerain

New member
עוד קצת על אהבה

הכוונה לא הייתה מנצחת במובן של קרבות, אף על פי שיש קרבות בחיים, ואיכשהו כשיש אהבה הקרבות הופכים למשהו אחר, פחות אלים ונוראי. מה עוד? אני מאמינה שהאהבה היא איזשהי אנרגיה אנרגיה שיכולה ממש לחולל ניסים, לאוהבים ולנאהבים. ושוב- האהבה לא חייבת להיות לבן זוג, אלא אהבה בכלל, לעצמך, לבן זוג, לחיים, לכל דבר. אני כבר לא יודעת מה בדיוק רציתי להגיד- ממש לא מזמן הבנתי שאטמתי את עצמי לאהבה, אמנם לזמן קצר- אבל היה נורא. וברגע שהחסימה הזו נפתחה כל העולם כולו השתנה לי. חזרתי להיות אופטימית, נאיבית, שמחה. לילה טוב לכולם. שיהיה לכם לילה מלא אהבה.

lululin

New member
עשיתי פה בלאגן בניקים

אבל זאת אני פה בניק של PURPLERAIN

antigone

New member
הייתי מאוד רוצה להאמין להגדרות ...

הנפלאות שנאמרו כאן, אבל המציאות עולה על כל דימיון, ואני חושבת שבסופו של דבר ההיגיון "מנצח " כל רגש , במילה מנצח יש "נצח" האם האהבה היא לנצח? מי שמאמין, אשרהו! כמובן מדובר באהבה בין גבר לאישה ולא אהבה של קשרי דם.. זאת היא באמת אמיתית, ללא תנאי וללא גבולות...אהבה בלי חשבון!!
שיהיה יום קסום לכולם

r e d head

New member
גמני יש לי כמה מילים על

אהבה אבל לא על מנצחת מנצחת / מפסידה....אלו מילים בקונוטציה של קרב או מלחמה ואין להן נגיעה לאהבה. נאיביות לחשוב שיש אהבה שלא תלויה בדבר כיוון שיש אנשים שלא אוהבים את עצמם וכאן זה צריך להתחיל. אבל אני זה לא אנשים, רק על עצמי לדבר ידעתי והאהבה שלי לבת שלי אינה תלויה בדבר כי היא חלק ממני. ויבוא יום ואולי תהיה גם אהבה כזאת לגבר. ולא מתוך ניצחון אלא מתוך יכולת לקבל (לי קשה לקבל) ולתת להאמין להסיר את כל המחסומים של הפחד. להיות מסוגלת ליפול בעיניים עצומות ובטוחה שמחכות שם ידיים יציבות. וזה מה שיצא לי.

למעלה