יש לי שאלה

דנותה

New member
יש לי שאלה

אנחנו שוקלים לקחת עוד כלב הבייתה. כידוע יש לנו כלבה מדהימה בשם גולדה. רציתי לשאול האם מישהו יודע עם יש איזשהו סיכוי שהיא לא תקבל אותו/ה אפילו שהיא כלבה מאד ידידותית ומה ניתן לעשות במצב כזה ואם מישהו יודע אם זה אפשרי לגדל שני כלבים בדירה. מדובר על לקחת כלב מצער בעלי חיים או אחת העמותות. אודה מאד לתשובה. (גודלה בת 3 אם זה משנה לתשובה)

kasa

New member
לדעתי זה מומלץ, ורק יועיל לכם

ולכלבה. עדיף לקחת כלבה צעירה, אולי גורה, שלא תהווה איום על הטריטוריה שלה. גם זכר זה כמובן נהדר, אם גולדה מעוקרת. הם ישחקו ויהנו יחד באופן מופלא. ממש מומלץ.

ואני חושבת שאם גולדה ידידותית

אז זה מעולה וזה אומר שהקרקע אצלכם בבית מאוד נוחה וטובה לאמץ עוד כלב או כלבה. אגב, להבדיל, פשוש ז"ל שלי (בן 17 וחצי במותו) היה כלב ידידותי מאוד אוהב בני אדם וגם כלבים ומסתבר שגם חתולים
וממש לא נתקלתי באף בעיה איתו כשצירפתי חתול ועוד חתולה ועוד חתול ועוד חתול ועוד חתולה הביתה. בקיצור, אני ממליצה בלב מלא על אימוץ של חבר/ה נוסף לגולדה. ספרי לנו מה החלטתם ואם החלטתם לחיוב - איך ומה וכו'
בהצלחה!

year of the cat

New member
אנחנו הבאנו גורה בת חמישה חודשים

לכלבה בת 7. השידוך מוצלח בצורה בלתי רגילה, הכלבה הבוגרת ממש אימצה את הגורה. היא מטפלת בה ומחנכת אותה, הם משחקות המון ביחד, ישנות ביחד (באותה ספה) לפעמים שותות מאותה קערה. אגב, enbalush, הגורה היא לוסי (היום היא ג'סיקה)

דנותה

New member
תודה לכולכם

הפגתם את חששותי (שרק היו לתגובתה של גולדה, אני חושבת שבאמת ניקח בקרוב עוד כלב או כלבה.

למעלה