יש לי שאלה

אוף אתה מבלבל אותי!!

אני עכשיו יותר בבעיה אני לא יודעת מה כדאי קוקטייל או קוואקר?

אתה עושה לי חיים קשים!!

זה לא הוגן!!

shom

New member
נעזור לך קצת

הקווקר מאד רועש ומאד מאד נחמד. אז אם יש לך שכנים או הורים שרעש יפריע להם את קונה קוקטיל, אם לא (ויש לך כסף) את קונה קווקר. http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=683564בחור שמוכר את הקווקר שלו בגלל הרעש.

תראי

אני לקחתי את הקוקטייל בגלל שיש לי משיכה לתוכי הזה. אני חולה על האופי שלו והוא כ"כ נוח לגידול והכל. יכלתי לקחת קוקטייל או קוואקר ובסוף לקחתי קוקטייל ולדעתי לא טעיתי אני אוהב אותו יותר מהקוואקרים לירן

bilbolim

New member
אפשר לבלבל אותך עוד קצת?

כל אחד מאיתנו אני ולירן שנינו משוחדים הוא מצד הקוקטיל ואני מהקוואקר אז כל אחד ישכנע לצד אחר... אני אספר על הקוואקרים, לדעתי קוואקר שמחונך טוב ויש לו תעסוקה ומספיק תשומת לב לא יהיה רועש. אצלי הקוואקרית בהתחלה צרחה אבל עכשיו כבר בכלל לא צורחת, ממש לעיתים רחוקות נותנת איזה צרחה בודדה. הקוואקרית שלי ממש שובבה וחולה על משחקים, היא חולה על לקרוע נייר טואלט, לפרק חפצים, לתת נשיקות ולשחק בשיער. גם פעלולים היא לומדת בקלות והם גם נחשבים שתוכים די בסדר בדיבור, קראתי על כאלו שהגיעו ליכולות ממש טובות. בקיצור הקוואקרים תוכים ממש סקרנים, בעלי ביטחון גבוה, נקשרים למישהו אחד, יודעים לדבר ברמה בינונית+, חכמים ומתוקים. חסרונות ידועים כתוכים רועשים (כפי שרשמתי אני לא חושבת ככה) יש כאלו שיש להם קצת קריזות. מוסיפה תמונה של שאנטי שלי

shom

New member
אני לא משוחד (יש לי רק פראים)

כנראה שקוואקר זה ליגה אחרת.

חחח והגיע תורי

תראי, אני לווא דווקא משוחד, אני חולה על קוואקרים, וחולה על שאנטי גם
אבל אני התאהבתי בקוקטייל וכל מי שהיה מסביבי ידע על זה, אפילו המורים שלי, אבל על זה אספר בהזדמנות אחרת. אני קם בבוקר, הולך אל המקום שאני שם את הכלוב שלו בלילה(חדר כביסה כזה) לפני שאני נכנס אני אומר אודידון(שמו אודי) והוא עושה לי שריקות מפה ועד הודעה חדשה, אני מרים אותו מהכלוב דבר ראשון בבוקר=נשיקה
וחוץ מזה שאני פשוט אוהב את האופי של הקוקטייל את צריכה לבחור, קוואקר או קוקטייל אני הלכתי על קוקטייל בגלל האופי וגם היופי שלו והדומי לקאקדו :) וגם בגלל שאני פשוט מאוהב במין הזה לירן

הקוקטייל באמת חצמוד

ניראה לי שאני ילך עליו אבל יש לי עוד בעיה אני לא יודעת אים קדאי יותר לחקות לקיץ ליקנות או עכשיו אני פשוט נורא מפחדת שהוא ימות מקור בחורף

אין בעייה לקנות עכשיו, כל עוד

הכלוב שלו בתוך הבית אפילו לכסות את הכלוב אין צורך באמת שאין לך מה לדאוג ובחירה מצויינת. אני מבטיח לך שתהני ממנו. לירן

למעלה