יש לי שאלה,

יש לי שאלה,

האם בארץ יש אפשרות,לזוג,להעזר בפונדקאית,ולא מהזרע וביצית שלהם אלא מתרומות, הגבר חלה בסרטן בעברו,וכנראה שאבד לו הכושר להפרות,והאישה עם מחלה גנטית שהיא לא יכולה לתת ביצית כי הטיפול לבייץ הוא מסוכן ההורמנים שהיא תקבל,אימוץ לא בא בחשבון,בגלל המורכבות של זה,ונסיון מר בזה. והאישה לא מוכנה יותר לשמוע על אימוץ. אם לא בארץ אז במקום אחר,כל תשובה תוכל לעזור,

need1

New member
אני חושבת שלא

לפני כשנה היתה תוכנית בערוץ 8 שבחנה בעיות פוריות וטיפולים בכל העולם ,המדינה הכי "ליברלית" בתחום היא איטליה ,וגם שם היה מקרה דומה ,בהתחלה התירו להם אבל לאחר מכן נאסר על המירפאה לבצע הפריה דומה. בכל אופן, שווה להתיעץ עם גניקולוג בכיר בארץ שאולי בקי יותר ממני במירפאות השונות בהצלחה

מירבי*

New member
שלום עיין החתול../images/Emo20.gif

חוק ההסכמים לנשיאת עוברים שהוא בעצם חוק הפונדקאות לא מאפשר להשתמש בתרומת זרע בתהליך הפונדקאות. תרומת ביצית אפשרית אך במקרה שעליו מדובר זה לא יסייע. בהצלחה

mondani5

New member
שלום עיין חתול

לצערי הרב כפי שמירב ציינה חוק לנשיאת עוברים מציין שחובה זרע האב המיועד אך יש אפשרות בחו"ל. בברכה אירית

תודה לכולכם,זה עשה לי עצוב, שאני

לא יכולה לעשות פונדקאות כאן, הכל כל כך מסובך,סך הכל רציתי ילד.

יובל

New member
תתעודדי כדאי לך לקרוא.

עין החתול שלום. פונדקאות עשויה להיות דרך קלה "וידידותית למשתמש" לאחר שנים רבות ועשרות טיפולים בארץ ובחו"ל פנינו לדרך זו שהיתה פשוטה מאשר נראה התהליך מלכתחילה. הבעיה היחידה זו ההפנמה וההכרה בצורך (גם זה לא מסובך) ותחילת התהליך. כשהכדור הזה מתחיל לנוע גלגולו קל זרימתו טבעית ומהר מאד מגיעים לסיום התהליך. בקיצור תתעודדי כי זה פשוט בהרבה ממה שזה נשמע. בהצלחה

bellita

New member
יש פתרון../images/Emo6.gif

יש מדינה נהדרת לאימוץ ושמה קולומביה בלי בעיות בירוקרטיה וכדומה התשלום לא כל כך בשמים כ2000$ הרבה יותר זול מפונדקאות והכל נעשה באופן חוקי המקום בקולומביה הוא השגרירות של שויץ יש שמה כנסיה שבמהלך תשעת החודשים של ההריון משכנת את האמהות ההרות והתשלום הוא עבור בדיקות שנעשות לילדים הנולדים אני עצמי הייתי נוכחת במקום זה וזוגות רבים יצאו משם עם ילדים מקסימים על הידיים אנסה בימים הקרובים לתת לכם יותר אינפורמציה אם אתם מעוניינים ותזכרו תמיד לכל בעיה יש פתרון

מירבי*

New member
בליטה יקרה../images/Emo24.gif

מה שלומך? לא שמעתי ממך הרבה זמן, אני מקווה שהכל בסדר. האם אפשר להסיק מההודעה שלך שזה הכיוון בו בחרתם? אם כן, שיהיה לכם בהצלחה יקירה

אולה *

New member
לא בטוחה שיש כרגע עמותות שעובדות

עם קולומביה. על פי החוק בארץ אימוץ ילדים מחו"ל אפשרי רק דרך עמותות מורשות.

באמת צירוף קשה../images/Emo140.gif

אבל יש דרכים אחרות לחוות הורות כמו שכתבו פה בפורום. וכל דרך מקובלת. בהצלחה

באמת צירוף קשה../images/Emo140.gif

אבל יש דרכים אחרות לחוות הורות כמו שכתבו פה בפורום. וכל דרך מקובלת. בהצלחה

המון תודה לכולכם על מגוון התשובות,

ואני צריכה הכל לבדוק עם בן זוגי. בהצלחה לכולכם.

למעלה