יש לי שאלה!

Car Lover

New member
אני כבר לא אוסף

אבל יש לי אלבומים של מורטאל קומבאט, מר עולם, מכוניות, כדורגל 94, דנבר הדינוזאור האחרון

את כל מה שאמרת עכשיו אני לא אוספת

למעשה אין לי מושג מה זה כל הדברים האלה. אבל בכל מקרה אספת פעם מדבקות? כמה אלבומים היו לך? לי יש 22 אלבומים! (אני מכורה למדבקות) יש לי מדבקות לא רק מהארץ גם מהעולם ויש לי אוסף כזה שנראה לי שאם אני אחליט למכור אותו הוא יעלה 2000 משהו כזה. (למרות שאין סיכוי שזה יקרה, האוסף שלי הוא הבובלה שגידלתי מכיתה א' ואני מתה על האוסף הזה!

תמיר1991

New member
לא נראה לי שתצליחי למכור אוסף

מדבקות... חוץ מילדים פראיירים (שאין להם 2000 שקל...) את לא ממש תמצאי קונה... תמיר.

אני אצליח, תאמינו לי שאני אצליח

יש הרבה ילדים שראו את האוסף ורצו לקנות אותו. (והם התכוונו ברצינות, יש אפילו אחת ששאלה את אמא שלה ואמא שלה אמרה שהיא מוכנה לשים 750 בשביל האוסף כי זה עוד היה כשהיו לי 10 אלבומים והילדה הזאת היא מבית עשיר וכל מה שהיא רוצה היא מקבלת)

דבר ראשון: בימינו דווקא הרבה אוספים

מדבקות. דבר שני: לא אכפת לי עם אוספים מדבקות או לא. אני אוספת אותם בכל זאת. ודבר שלישי ואחרון: אם היית רואה את האוסף שלי היית אומר שהיא בכלל לא פראייית.

רוזן71

New member
תמיר, לדעתי פינגוינית צודקת...

בס"ד. ב-1850 כל מי שאסף תווי דואר (בולים) נחשב כפראייר! ב-1900 כל מי שאסף פרסים או גלויות נחשב פראייר. ב-1948 כל מי ששמר אצלו את שטרות הכסף של המנדט הבריטי ולא המירם בבנק לשטרלינגים נחשב פראייר. ואנו יודעים היום אם האספנים לעיל היו פראיירים או לא. וב-2003 פינגוינית חמודה אוספת מדבקות... ואני מבטיח לך שהיא לא.... אגב גם בנותיי אוספות מדבקות. וזה אוסף יפהפה. רוזן.

תמיר1991

New member
טוב, מודה בטעות.

בעיני רבים, ואני ביניהם, זה סתם שיגעון חולף המדבקות למיניהם. אבל מי יודע... אולי אולי זה יהיה שווה פעם משהו. בכל זאת... אני בן, לא בת, אז אני לא אובייקטיבי... תמיר.

vagy

New member
אני יכול להיות מעוניין באלבומים

כמובן שלא ב-2000 שקל אבל אני אשמח לדעת יותר פרטים על איזה אלבומים מדובר.

אני לא מתכוונת למכור את האוסף הזה

לעולם! גם עם 2000 ש"ח. סתם אמרתי שעם... אבל העם הזה לעולם לא יקרה!

meytar

New member
אני אוספת סתם בגלל שזה שימושי

וכי אני אוהבת להדביק מדבקות בחדר שלי, אבל יש לי רק אלבום אחד:) ואם יש לך כל כך הרבה, אז חלק בטח ישנים, כדאי להשתמש בישנים מהר, אחרת הם כבר לא ירדו מהדף לעולם...

אני לא מתכוונת להוציא אותם מהאלבום!

אני מתכוונת להשאיר אותם באוסף לתמיד כי אני לא אוספת אותם בגלל שזה שימושי אני אוספת את זה כי זה יפה ואני אוהבת את האוסף הזה באלבומים! לא על הקירות!

Car Lover

New member
vagy

האם אתה מחפש גם אלבומי מדבקות שונים ? כמו שרשמתי למעלה ?

לא. אני אוספת רק מדבקות לאוסף.

לפני כמה זמן אספתי אלבום מדבקות של קטנטנות. אחר- כך של המורדים ועוד אחד של ההופעה של המורדים אבל עכשיו כבר לא.

vagy

New member
כן זה מה שהתכוונתי.

לדוגמא העולם המופלא חבורת הזבל וכו'. לא רק מדבקות אלה קלפים שהיו מדביקים באלבומים.

למעלה