למעשה אין לי מושג מה זה כל הדברים האלה. אבל בכל מקרה אספת פעם מדבקות? כמה אלבומים היו לך? לי יש 22 אלבומים! (אני מכורה למדבקות) יש לי מדבקות לא רק מהארץ גם מהעולם ויש לי אוסף כזה שנראה לי שאם אני אחליט למכור אותו הוא יעלה 2000 משהו כזה. (למרות שאין סיכוי שזה יקרה, האוסף שלי הוא הבובלה שגידלתי מכיתה א' ואני מתה על האוסף הזה!
יש הרבה ילדים שראו את האוסף ורצו לקנות אותו. (והם התכוונו ברצינות, יש אפילו אחת ששאלה את אמא שלה ואמא שלה אמרה שהיא מוכנה לשים 750 בשביל האוסף כי זה עוד היה כשהיו לי 10 אלבומים והילדה הזאת היא מבית עשיר וכל מה שהיא רוצה היא מקבלת)
מדבקות. דבר שני: לא אכפת לי עם אוספים מדבקות או לא. אני אוספת אותם בכל זאת. ודבר שלישי ואחרון: אם היית רואה את האוסף שלי היית אומר שהיא בכלל לא פראייית.
בס"ד. ב-1850 כל מי שאסף תווי דואר (בולים) נחשב כפראייר! ב-1900 כל מי שאסף פרסים או גלויות נחשב פראייר. ב-1948 כל מי ששמר אצלו את שטרות הכסף של המנדט הבריטי ולא המירם בבנק לשטרלינגים נחשב פראייר. ואנו יודעים היום אם האספנים לעיל היו פראיירים או לא. וב-2003 פינגוינית חמודה אוספת מדבקות... ואני מבטיח לך שהיא לא.... אגב גם בנותיי אוספות מדבקות. וזה אוסף יפהפה. רוזן.
בעיני רבים, ואני ביניהם, זה סתם שיגעון חולף המדבקות למיניהם. אבל מי יודע... אולי אולי זה יהיה שווה פעם משהו. בכל זאת... אני בן, לא בת, אז אני לא אובייקטיבי... תמיר.
וכי אני אוהבת להדביק מדבקות בחדר שלי, אבל יש לי רק אלבום אחד ואם יש לך כל כך הרבה, אז חלק בטח ישנים, כדאי להשתמש בישנים מהר, אחרת הם כבר לא ירדו מהדף לעולם...