יש לי שאלה מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים..? *אני מתבייש*
I I love you New York New member 9/11/03 #2 חשפנית אני רוצה להיות פסיכולוגית אבל נראה כבר מה יצא מזה..
S Sivush New member 9/11/03 #5 אמ..... ../images/Emo4.gif יש לי התלבטות גדולה... 1.פסיכולוגית 2.הסטוריונית ( מ-ת-ה על הסטוריה) 3. עורכת דין 4. כתבת עיתון
אמ..... ../images/Emo4.gif יש לי התלבטות גדולה... 1.פסיכולוגית 2.הסטוריונית ( מ-ת-ה על הסטוריה) 3. עורכת דין 4. כתבת עיתון
L Lorelai New member 9/11/03 #7 why b normal? b yourself!! *מקפיצה קלמרים* עכשיו יש לי פלאשבקים למור ואופיר בכיתה ח' בשיעור מדעים מה רציתי.. אה כן.. אבל.. בַּמֵה תרצי לעסוק?
why b normal? b yourself!! *מקפיצה קלמרים* עכשיו יש לי פלאשבקים למור ואופיר בכיתה ח' בשיעור מדעים מה רציתי.. אה כן.. אבל.. בַּמֵה תרצי לעסוק?
M Mooa-Numi New member 9/11/03 #11 ואם אני מאנית דיפרסית? או סכיזופרנית? או סובלת מפראנויה והתקפי חרדה קשים? גם אז להיות עצמי? אני כל כך שונאת את כל הקטע הזה שאי שפיות על כל סוגיה היא מצב ששואפים אליו, ומתגאים בו.
ואם אני מאנית דיפרסית? או סכיזופרנית? או סובלת מפראנויה והתקפי חרדה קשים? גם אז להיות עצמי? אני כל כך שונאת את כל הקטע הזה שאי שפיות על כל סוגיה היא מצב ששואפים אליו, ומתגאים בו.
O ofrikit New member 9/11/03 #13 מה? אם הבנתי... למה את חושבת שמישו מיתגעה בזה שיש לו בעיות? כי זה דיי זיון שכל אם זאת הכוונה שלך!
M Mooa-Numi New member 9/11/03 #17 אני זיינית שכל. ../images/Emo13.gif וזה עונה גם על השאלה של מור, אני מניחה.
H Heavy Thought New member 9/11/03 #14 מיכל, אין לי מושג מה אמרת עכשיו, ויש מצב שגם לשמרית אין, כי זו הייתה סתם בדיחה פרטית