יש לי שאלה......

אפצ~י

New member
יש לי שאלה......

למה אני אמורה לזכור את כל הרקע למוסיקה? ולמה לעזאזל אני עדיין לא יודעת שום אקורד?!!?! B-p מישהו למד גיטרה (חוץ ממך עומר)- והיה חייב ללמוד גם את הרקע קודם?

זה מממממששש לא כל הרקע

זה מאוד בסיסי מה שאת יודעת וכל מוזיקאי צריך לדעת לפחות את זה. וחלק מהאקורדים תלמדי כבר ביום ראשון. (2 כל שיעור)

אפצ~י

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לפחות עכשיו יש לי זמן ללמוד לבוחן.. נכון המורה??? :p בספק אם משו ייכנס לשכל הפיצי שלי....אהממ...טוף מקסימום אני אכין שליפים.... - אם זה בסדר לפיסיקה....זה לא יפריע נכון?- ;-p

KamikazA

New member
את יכולה גם לילמוד אקורדים לבד

לא צריך שיעור בשביל זה....את יכולה גם תיאוריה לילמוד לבד...

ניסית ללמוד את כל הליצות

חצי ברה לבד? בלי הדרכה אף פעם לא מצליחים. ניסית פעם לעשות מהלך הרמוני לבד? סלידים?

KamikazA

New member
אני דיברתי על האקורדים הבסיסים

שכל מתחיל יכול לעשות היא יכולה ללמוד את זה לבד בקלות...גם סולמות ותאוריה ושטויות...לא צריך מורה בשביל זה זה סתם ביזבוז

כל קבוצת F

Bm7 ו Cm7 הם גם בסיסיים ניסית לעשות אותם? לחיצות נכונות אתה יודע לעשות? לחיצות לפי כללי לחיצת אקורד? אתה יודע את כללי נגינת האקורד הבסיסיים? פריטות יד ימין? הרשימה ארוכה

KamikazA

New member
יש ספר קטן שעולה 25 שקלים שעובר

על כל האקורדים של חצי ברה 7 וכל הדברים האלה....הוא מסביר לחיצות ובלה בלה בלה....חוסך ים כסף...בכלל למתחילים אני לא ממליץ ללכת למורה כי את הבסיס לא בעיה ללמוד לבד....בשלב קצת יותר מאוחר טוב לקחת מורה כדי לשפר ידע זאת דעתי ויכולים לחלוק עליי

אתה הורס לעומר

למקרה שלא הבנת עומר המורה שלה... אתה בדווקא רוצה שהוא יפסיד כסף... ואגב לא כולם זאת טוב ללמוד לבד. לי זה היה ממש קשה. ובגלל זה לקחתי מורה... חוץ מזה עם מורה יש מי שיתקן אותך לעומת ספר שאתה יכול לחשוב שאתה צודק ואתה פשוט לא מבין נכון

MegA~MooN

New member
הוא גם המורה שלי :)

המלצה ממני לכל הכרמיאלים/צפון הארצים Gooooooooooooooo OMER!!! בעעעעעעעעע איזה מעודדת צפונית אני נשמעת...

אפצ~י

New member
B-) לא הורס......

עדיין תלמידה.... עדיין מעוניינת לנגן.... ואני פוסטמה אז אין סיכוי שאני יצליח לבד..

אבל אף ספר לא יכול להתמקד

בבעיות שלך ולתקן אותן. גם אני למדתי בהתחלה מספרים, בגלל זה לא ידעתי במשך שנה אקורדים. (פשוט לא היה הסבר)

wiz

New member
אל תעשה מזבוב פיל....

זה לא כזה מסובך, ואפשר ללמוד את כל זה לבד. אני גם חושב שעדיף לעבוד עם מורה, אבל אני גם עובד המון לבד... זה רק משפר את הרמה, ולא צריך להיות אלוהים כדי לדעת לקרוא סולמות וטאבים, וללמוד איצבועים שונים לאקורדים. יש אינטרנט, יש ספרים, יש קלטות וידאו וכו`... דרך אגב, אני מכיר בנאדם, שהיה גם המורה ראשון שלי, שהוא אחד הנגנים הכי טובים ששמעתי. הוא ממש וירטואוז, יש לו מהירות ורגש והכל, והוא לא למד עם שום מורה. הכל הוא הוציא מספרים, מחוברות ומקלטות (של אינגווי...). אז ככה שזה לא כזה נורא ללמוד כמה אקורדים לבד, וזה גם לא ממש סיפור ללמוד כמה סולמות בסיסיים לבד.

למעלה