יש לי שאלה.....

Bodom-child

New member
יש לי שאלה.....

איזה שיר אתם חושבים מתאים ליום דיכאוני כמו היום ?

HENDRIXit

New member
ממ

guns and roses - patience-זה מה שצריך בימים כאלה למען האמת..קצת סבלנות למרות שאין לאף אחד Metallica - Tuesday`s Gone RHCP-my friends incubus-drive krezip-i would stay ליריקס מתאים-היהודים-עידן האלוהים למרות שבעקרון אני לא אוהבת כבר תלהקות האלה השירים נורא מתאימים היה עוד שירים לא זוכרת כבר

zambush

New member
לדעתי...

לדעתי השיר המתאים הוא ``קום והתהלך בארץ`` של להקת פיקוד המרכז. זה שיר חזק ומשפיע.

Metal_F

New member
לי התאים היום...

Metallica - fade to black גם To livw is to die. אני לא יודעת מה הקשר אבל בימים כאלה אני שומעת הרבה את Nirvana - The man who sold the world ואולי ישר תשללו אבל אביב גפן - שומקום. צריך לשמוע או לקרוא את המילים לפחות. זה ממש עושה משהו..

HENDRIXit

New member
2 השירים שהכי הכי הכי מתאימים

זן נדיר של קורין אלאל ויהיה טוב של דיויד ברוזה

epitaph

New member
מממ...

שאלה טובה. אז ככה: Doors-Pepole Are Strange Jimi Hendrix-Castles Made Of Sand Pink Floyd-Hey You ותנסה גם את: King Crimson-Epitaph מקווה שעזרתי ודרך אגב גם אני מדוכא קשות :-(

Bodom-child

New member
אחרי שראיתי את שלכם...

הנה הPLAYLIST שלי להיום: (דגש על שירים ישראלים) עכשיו מעונן- אביב גפן FADE TO BLACK - מטאליקה יש לך אותי- תיסלם ניצוצות- ברי סחרוף UNFORGIVEN 2 CHILD IN TIME

metal

New member
אז ככה.......

``אין לי ארץ אחרת`` . ``HELLO של הפינק פלויד ששמעתי היום בלי סוף. ובגלל כל התמונות האלה של הילדים שנראות כמו בקליפ של סאול אסילום ...אז גם : RUN AWAY TRAIN (never going back מי שמכיר את הקליפ יבין... IT`s THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT של אר אי אמ. וכמובן שגם אביב גפן (שהוא תמלילן מופלא ) ``עורי עור`` ו``סוף העולם``

wiz

New member
שמח / פינג פונג

ולא בגלל שאני שמח או משהו, פשוט איך שאני שומע את הזבל הזה (ושאני לא אהיה יותר בוטה...) בא לי לבכות... ורק תחשבו על זה, שזה מה שייצג את המוזיקה של ישראל בעולם... אבל הכל זאת זה אורויזיון... הכל שם זבל! ועכשיו רציני, לדעתי אין שיר שיותר מתאים למצב מ- ``עורי עור`` של אביב גפן, וכדאי ממש להקשיב לאלבום האחרון שלו. אומן ענק ! אה, וגם ``מישהו``... שמעתי היום ברדיו, וזה היה ממש חזק.

עליות ומורדות......

כזכור לך (או שלא) אני שומר שבת אז הלם (ואלם) הארועים עדיין טרי אצלי. זה מוזר שידעתי על מה שקרה כבר בבוקר(הרכילויות בתפילה...) אבל רק שהדלקתי טלוויזיה במוצ``ש זה באמת נקלט אצלי...

metal

New member
אמממ...קשה להאמין....

גם אסון ורסאי , גם הפיגוע בנתניה - ועכשיו זה . די כבר ... בזמן האחרון אני מרגישה שלא ממש צריך לקרא חדשות בעיתון - כי אין כלום חדש...טוב לא חשוב. שבוע טוב. נקווה :)

metal

New member
זה לא חוכמה....

זה ממש לא מצחיק - ובטח שלא פתרון לרדת מכאן וגם אין לאן -הארץ הזאת הקריבה כל כך מהבנים שלה לא בשביל שנכנע כל כך מהר.......

אנחנו לא באמת נרד

אנחנו גם לא יכולים(צבא...) אבל התחושה שזאת ארץ אוכלת יושביה. הקרבנו בנים בשביל לישמור על המדינה ועכשיו אנחנו מקריבים בנים ובנות בשביל... בשביל מה בעצם??? אי אפשר לבלות כאן אי אפשר להתחתן כאן אי אפשר לראות כאן משחק כדורגל כמו בני אדם!! אז בשביל מה להישאר? בשביל קצת סנטימנטים וכמה בתי קברות צבאיים? כנראה שכן כי אני עדיין כאן ולא נראה לי שאני אעזוב כי עדיין זה הבית שלי והשפה שלי והמשפחה שלי והחברים שלי, אבל זה לא ממעיט מערך תחושת הגועל שהצטברה אצלנו בבטן. אין כאן אפילו אי קטן אחד של שפיות,מקום קטן שאפשר יהיה לשבת בו לעצום עיינים ולשמוע את הרוח נושבת והמחשבות שחולפות.. שבוע הבא אני מתחייל ואני מרגיש שזה כל מה שהמדינה הזאת ייעדה עבורי: בשר תותחים במלחמה הבאה (או הנוכחית או סתם בתאונה מפגרת שאפשר היה למנוע אבל לא היה מי שיימנע) אבל אין לי ארץ אחרת ואולי......פעם......אולי......פעם.....במקרה.......יהיה כאן טוב

למעלה