יש לי שאלה

יש לי שאלה

ההורים שלי גרושים שנתיים כבר יש לי אח ואחות תאומים בגיל 7 . לפני כמה ימים היתה אצל אמא שלי בבית חברה ואני הייתי בחדר שלי ואמא שלי לא ידעה שמעתי אותם מדברות על פונדקאות, הם רוצות להיות פונדקאיות, ואני מפחדת מזה שאמא שלי תהיה פונדקאית כי אני לא יודעת מה זה בדיוק וקראתי בפורום הזה כל מיני דברים ואני רוצה שתסבירו לי אם זה מסוכן ואם זה כדאי לה. תודה רבה לכם.

הי מורן!

הי ילדה! קודם כלת ברוכה הבאה. אין לך מה לפחד, מה שאמא שלך שוקלת לעשות הוא דבר נפלא. פונדקאית היא אשה שנושאת ברחמה עובר/עוברים שאינם שלה. הביציות שמהם נוצרים העוברעם אינם של הפונדקאית אלה של האם המיועדת (הם נשאבות ממנה , מופרות עם זרע בעלה ואחר כך מוזרות אל רחמה של הפונדקאית), כלומר הם אינם ילדים של הפונדקאית. פונדקאית סך הכל עושה מן "בייבי סיטר" ארוךלעוברים, ואז מחזירה אותם להורים המאושרים. התהליך לא אמור להיות מסוכן. בכל מקרה חשוב שתדעי שזה דבר מדהים מה שאמך חושבת לעשות, לעזור לזוג להכיר את האושר העילאי הזה שנקרה הורות, זה מעשה אצילי. דלעתי מה שאת צריכה לעשות זה לשבת עם אמך, לספר ךה ששמעת את שיחתה בלי להתכוון ולספר לה על כל החששות שלך, אני בטוחה שתהיהיה מסוגלת לענות על השאלות שלך הרבה יותר טוב ממה שאנחנו יכולים, עם כל הרצון הטוב. הדאגה שלך לגיטימית והיא נובעת בעקר מחוסר ידע, אם אמך שוקלת פונדקאות, אז היא בטח התעניינה בנושא ויש לה תשובות בשבילך, ואגב, היא בטח אישה מאוד מיוחדת, לא כל אחת מקבלת ונפתחת לתהליך הנפלא הזה. בכל מקרה, המון בהצלחה לכן.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה מורן יקרה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ראשית, כל הכבוד לך על היוזמה ועל הרעיון לכתוב בפורום. אמא שלך היא אישה מיוחדת ואצילת נפש, לא כל אישה במצבה מהרהרת באפשרות להיות פונדקאית, צריך שתהיה לה רגישות גדולה לסביבה וראיה נכונה של החיים ולאמא שלך יש כנראה את מה שדרוש כדי להיות פונדקאית. אינני יודעת באיזה שלב של הברור אמא שלך נמצאת, יכול להיות שזה בגדר רעיון שרוקם עור וגידים ואולי היא עשתה כבר צעדים ממשיים כדי לקדם את התהליך, בכל מקרה מורן, מדובר בתהליך מורכב ומיוחד שבסופו יוולד תינוק השייך להוריו, אמא תמסור את התינוק להורים שלו ותקבל בעד המעשה האצילי הזה כסף. החששות שלך ברורים ומעידים על היותך ילדה נבונה ועירנית, שאלי כל מה שעולה על רוחך ואנחנו כאן נשמח לסייע.

mondani5

New member
מורן יקירה!

יקירתי ,להיות פונדקאית זה דבר נפלא ורם מעלה ,פונדקאית עוזרת להורים חשוכי ילדים להביא לעולם ילדים משלהם ולה אין כל קשר גנטי לעוברים. את העוברים מייצרים בתנאי מעבדה מבני הזוג ואז משרישים לפונדקאית שלמעשה משמשת כחממה 9 חודשים,אפילו סוג הדם של התינוק שונה מהאם הפונדקאית ואין כל דמיון בין התינוק שנולד לפונדקאית כי התינוק נוצר מההורים המיועדים.(אותם זוג חשוכי ילדים). תמורת זה הפונדקאית מקבלת כסף וזה יכול לעזור לה ולילדיה בפתרון בעיות כלכליות. לי נולדו תאומות מפונדקאית ,היא אשה מקסימה ויש לה חמישה ילדים משלה, אניגאה באמך והיי גאה גם את במעשיה. בברכה אירית

מורן מתוקה../images/Emo28.gif

קודם כל כמו שכתבו השאר לפני אין מה לפחד . תדעי שיש לך אמא מדהימה אם היא חושבת על פונדקאות. כי אין מתנה יותר גדולה לזוג שלא יכול להביא ילדים לעולם, מאשר ילד. אני בטוחה שאם תשאלי את אמא והיא תבין שאת רוצה לדעת ושאת רוצה את טובתה היא תשתף אותך . נשיקות מתוקה

למעלה