יש לי שאלה

MadonnaFan

New member
יש לי שאלה

בפרק הראשון של הספר הרביעי- לא הבנתי כלום! הרי טום רידל הוא וולדמורט וולדמורט בכלל רצח את אבא שלו! ואמא שלו מתה כשהיא ילדה אותו! אז איך זה יכול להיות שטום רידל והוריו מתו? זה יכול להיות אולי אבא של וולדמורט כי לוולדמורט קוראים על שם אבא שלו... אז בקיצור לא הבנתי כלום ואם מישהו הבין אז כדאי לו לעזור לי.

פגעסוס

Well-known member
בספר הרביעי X4X

אמא של טום רידל (אתה יודע מי) מתה בלידתו. טום רידל (אתה יודע מי) גדל מעט והלך אל הבית של טום רידל (אבא של אתה יודע מי) והרג אותו ואת משפחתו. וברצח הזה האשימו את פרנק ברייס (הגנן).

MadonnaFan

New member
לא יכול להיות!

אז למה טום רידל (וולדמורט) רצח את ההורים של טום רידל (אבא של וולדמורט)? אולי סתם התחשק לו, אבל איך זה יכול להיות שטום רידל (האב) חזר לגור עם ההורים? וחוץ מזה לפי הספר הוא נער.

Panther

New member
הוא רצח אותו כי

נדמה לי שטום רידל האב התגרש מאמא של וולדמורט, לא? כשהוא גילה שהיא מכשפה. וולדמורט שנא את אבא שלו טום רידל האב בגלל שהוא היה מוגל ובגלל שהוא התגרש מאמא של וולדמורט. אחרי שהם התגרשו טום רידל האב חזר לגור עם הוריו.

פגעסוס

Well-known member
תשובות

1. יתכן שהאב היה בביקור אצל ההורים שלו כשהתחשק לבן לקפוץ להרגו 2. נכון אחרי שאימו מתה הוא חיכה כמה שנים, גדל, הפך לנער והחליט להרוג את אביו 3. הבן הרג גם את הורי האב סתם כי הם היו שם. או אולי הוא החליט שהוא רוצה לנקום שני דורות אחורה... לך תבין מטורפים.

Vilia©

New member
יכול להיות ועוד איך!!!

הלורד וולדמורט...כשהיה צעיר ואז קראו לו טום רידל (על שם אביו) הגיע לבית הוריו של אביו ורצח את כולם מפני שהוא שנא גם את ההורים של אביו כי הם לא הקדישו אפילו מחשבה עליו..כנראה... וטום רידל האב לא היה נער כשחזר להוריו...הוא היה הרי אבא... למי שהתכוונו שהיה נער זה וולדמורט...הבנת? טלי פוטר

MadonnaFan

New member
לא יכול להיות!

אז למה טום רידל (וולדמורט) רצח את ההורים של טום רידל (אבא של וולדמורט)? אולי סתם התחשק לו, אבל איך זה יכול להיות שטום רידל (האב) חזר לגור עם ההורים? וחוץ מזה לפי הספר הוא נער.

דוד דב

New member
מה כל כך קשה להבין

הוא רצח את כולם כדי להתנקם בכולם END OF STORY

turki

New member
אני לא חושב...

שכתוב שהוא נער, רק כתוב שהוא הבן שלהם. בכל אופן אני אבדוק...

פגעסוס

Well-known member
נכון!!

כתוב שם על שני הרידלים ובנם. לא רשום באזה גיל או משהו מהסוג הזה. מה שכן רשום הוא שנער הרג אותם, וזה כמובן טום רידל (הבן).

turki

New member
בדקתי...

כתוב שההורים ``ישישים`` ושבנם הוא ``בוגר`` כך שכנראה טום רידל האב חזר להוריו אחריי שברח ממשפחתו איזה לוזר...

Vilia©

New member
בדיוק טורקי!

והאב טום רידל לא התגרש מאימו של וולדמורט... הוא עזב אותה לפני שילדה את וולדמורט בגלל שהיא גילת לו שהיא מכשפה!!! אז וולדמורט כעס עליו כי הוא נטש את אימו שמתה בלידה.... אז הוא נקם את ניקמתו! טלי מאלפוי

turki

New member
לא אמרתי שהוא התגרש...

אמרתי שהוא ברח... (למרות שהמשפחה היחידה שלו היתה בנו...)

למעלה