יש לי שאלה...

תארת נכון אחד לאחד ../images/Emo68.gif

שולחת לך חיבוק
ענק ענק.... יותר טוב מזה לא יכולת לתאר את ההשתלשלות .... כל כך נכון וכל כך אמיתי... אנחנו נמצאים בתוך כדור שלג שמתעצם ומתעצם מרגע לרגע .... עד שנתקל בעץ ומתרסק לרסיסי שלג ואז...?????? עושים פסק זמן לזמן בלתי מוגבל עד יעבור זעם ועד שתגיע עונת השלג הבאה ואז אולי אז שוב נתחיל לאסוף פיסת שלג אחת לרעותה ונגלגל הלאה.... ששששש בואי שניה.....שאף אחד לא ישמע...אלי פנה מישהו מג'יידט ששאל יותר מדיי שאלות על הלק שלי ואם גם ברגליים שמה ובסוף התברר שזה מישהו שמחפש דומיננטית במיטה שתקשור אותו....... חחחחחחחחחחחח מאז מי ששואל אותי אם אני שמה לק ובאיזה צבע ישירות שואלת אם יש לו סטיות..........

את שואלת

איך חוזרים לשם? ואני שואלת איך חוזרים לכאן? למחשב הזה? אחרי שבוע במדבר? ואללה מוזר וגם בליינדייט נראה לי בתקופה זאת של חיי עוד יותר מוזר... קשה מהמקום בו אני נמצאת היום לחשוב על זה בכלל איך קראת לזה? ציניות? כן, נראה שהיא השתלטה גם עלי ויודעת של עוד היא שם אין טעם במפגש בכלל ובכל זאת כמה קשרים נפלאים היו לי שהתחילו בבליינדייט ועוד כמה חברים טובים לחיים רכשתי בדרך הזו... אין דרך אחת נכונה וכל מקרה לגופו רק יודעת דבר אחד לצאת לבליינדייט רק ממקום נקי מקום אופטימי ויחד עם זאת נטול ציפיות האמיני לי אדמו זה אפשרי אז אל תכפי על עצמך את ביום שמרגיש לך נכון ואופטימי , צאי לא? אז לא | ניצת שמרגישה שמתחילה לאבד את הקשר בין המילים... העייפות ...|

antigone

New member
רד... מוכר לכולם מה שכתבת....

מצד אחד הכמיהה להכיר להתאהב מצד שני החששות, הפחד להפגע, הציפיה ... יש רגעים של ריפיון רוח, אבל מה לא ניתן בעבור הניצוץ הכי קטן ההתרגשות , הפרפרים עוררות היצרים... ועל זה אף אחד לא רוצה לוותר, ושימשיך כך עד ש....תפגשי את "האחד" שלך ....

r e d head

New member
תודה לכולכן...../images/Emo140.gif

זה היה אפילו מעט משעשע לקרא ולהזכר. נראה עוד...

לא כאדי...

אין לי ממש כוח כרגע לנמק,גם לא בטוח שצריך...עולם הדיטים רק מרחיק,הופך האדם לספקן,,,גם כשכבר נתקל במשהו מעניין,מחפש מיד את הבעיה...

רדוש' לקפוץ למים....

וכמה שיותר מהר תקפצי ככה יש סיכוי שתחזרי לשחות יותר מהר...

למעלה