יש לי שאלה

ayelletsh

New member
יש לי שאלה

יש לי כלבת בוקסר גזעית בת 3 (כמעט). מאז תקופת הייחום האחרונה שלה, שהייתה לפני כחודשיים היא לא מתנהגת כרגיל. היום קרה דבר מאוד מוזר... היא לקחה את השלט של הטלויזיה אותו היא מאוד אוהבת והתבצרה מתחת לשיחים בגינה. היא לא נותנת לאף אחד להתקרב אליה ולא מוכנה לצאת ממקום מחבואה. כשניסיתי ללטף אותה היא הגיבה בתוקפנות ואף חשפה שיניים (זה מעולם לא קרה בעבר). היא לא הייתה בהריון מעולם, למרות שניסינו כבר 3 פעמים ואני יכולה רק להניח שכרגע היא "שומרת על הגור שלה". כמובן שתקופת הייחום תחזור רק בעוד כחצי שנה, אז אם יש למישהו פתרון עכשווי לבעיה אשמח לשמוע...

Katelin

New member
אני חושבת שהיא בהריון...

גם אני עם הכלבה שלי ניסיתי כמה פעמים להכניס אותה להריון-ולא הצליח,אבל כשהיא היתה בת 3 היא ברחה מהבית,הזדווגה עם 2 כלבים-אחד גזעי ומהגזע שלה,ואחד מעורב-והיו לה 9 גורים. אני מציעה לך להכין לה ארגז המלטה ולהראות לה אותו-ואולי אם היא בהריון היא תמליט בתוכו. אבל יכול להיות שהיא בהריון מדומה-אז תקחי אותה לביקור אצל הוטרינר... ו...זה הכל

be_roo

New member
לקחת אותה לוטרינר כדי שיאבחן

הריון או הריון מדומה.

ayelletsh

New member
כן כן זה הריון מדומה

לבסוף אחרי ייעוץ עם מומחית לבוקסרים, זהו הריון מדומה וכל הסיפור כבר מתחיל להירגע
את הכלבה קיבלנו מבית גידול של בוקסרים ואנחנו בית גידול שלה. אנחנו מחוייבים לתת שגר אחד לאחר מכן אנחנו נעקר אותה כי זה בהחלט ללא שום עוררין הדבר הכי טוב בשבילה. תודה רבה לכל המגיבים

be_roo

New member
גם הריון מדומה מצריך ביקור אצל

הוטרינר, למניעת גודש בעטינים והפרעות הורמוניות.

Michalz70

New member
לעקר ולא לסכן את חייה בהמלטה

קחי את הכלבה שלך לוטרינר ותדאגי לעקר אותה ולא לסכן אותה בהריון והמלטה כשאין לך מושג מי הרביע אותה ומי האבא של הגורים. הם בטוח לא גזעיים, אולי זה כלב גדול מידי עבורה והיא עלולה למות בהמלטה... וגם אם יוולדו לך 5 או 8 גורים מה תעשי איתם? יש לך כסף לאוכל מיוחד גם לאמא וגם לגורים, לחיסונים? יש לך מקום בבית בו יכולים לחיות כל כך הרבה גורים? רעש ולכלוך... אל תשכחי שהם עושים פיפי וקקה בכל מקום ומכרסמים דברים. ואסור להפריד אותם מהאמא לפני גיל חודשיים כך שאת אמורה לגדל אותם כל הזמן הזה... ולא תמצאי להם בתים כי יש יותר מידי כלבים בארץ ופחות מידי בתים מאמצים... בקיצור, הדבר הנכון לעשות הוא עיקור של הכלבה שלך מיד. בהצלחה!

למעלה