יש לי שאלה

יש לי שאלה

אז נא לחוות דעה, גם הבנות וגם הבנים... אם את בת - מה החשיבות שאת נותנת לאלה שמתעסקים לך בשדיים? כמה באמת את נהנית מזה? האם את מסוגלת לגמור מזה? את אוהבת ליקוקים עדינים על הפטמות או גם נשיכות ומציצות חזקות? אם אתה בן - כמה חשובים השדיים של הפרטנרית שלך בעיניך? האם אתה משקיע בהם ומתייחס אליהם הרבה בשעת סקס? האם אתה נמשך אליהם גם מחוץ למיטה? האם יעמוד לך רק ממראה של שדיים יפים? שואלת כי אני מכורה לזה...בצורה קשה, לפעמים בא לי לשלוף אותם באמצע הרחוב ולדחוף אותם לזרים לתוך הפה מרוב התמכרות....אני פשוט מתה על זה. ניקו

על האש

New member
תעשי את זה

אני בטוח שהם יהנו
.

batman

New member
נשיונל ג'אוגרפיק

ולמה. אם תסתכלו על רוב החיות, האיזור המיני נמצא באחוריים (בעיקר אצל קרובינו הקופים). עם הזמן, האדם הזדקף והישבן הוסתר. הנקבה (אתן בנות) פיתחה תחליף לישבן , מקדימה: השדיים. ואחרי הקישקוש האינטילגנטי, לנימה אישית. אני אישית, מאד נמשך לשדיים. בחורה עם מחשוף נאה תעמוד מולי ותדבר על כל נושא שבעולם ואני אשמע רק "בלה בלה בלה". המבט שלי ימוקד באופן בלתי רצוני בחריץ שבין השדיים ובפנטזיה של לטמון את הראש ברווח הזה. בסקס אני יכול להתעסק איתם שעות. ללקק ולנשק אבל בעיקר להסתכל על יצירת המופת של הטבע. ואחר כך לחזור ללקק ולנשק. אבל זה רק אני......

בונבון1

New member
מת על זה

מצאת! אדם שמת על שדים בצורה מטורפת עומד לי רק מלקרוא את ההודעה שלח

emh

Member
חשוב בשביל מראה נאה...

קצת לגעת בהם, מתוך סקרנות אבל בגדול - זה לא מה שמעסיק אותי. אם זה ממש חשוב לבחורה שתהיה איתי בעתיד, בכיף אני אעשה מה שהיא תבקש שאני אעשה איתם. אבל זה לא חלק מהפנטזיות שלי ללקק ולנשק פטמות.

הספרנית

New member
הספרנית דווקא לא מתה על זה ../images/Emo4.gif

או שמא זה תלוי במי מדובר, אבל לרוב זה לא עושה לה כלום.

אז אני סוטת- ציצים כנראה../images/Emo2.gif

ולא נתתנם לי מספיק תשובות כדי להיות בטוחה....למרות שאין מצב שאני נגמלת, נהדר לי ככה...סתם רציתי לדעת אם יש כאלה ששותפים לקטע שלי ניקו

emh

Member
עכשיו שתיים בלילה ומחר יש...

לאנשים עבודה... אני עניתי לך, ואם משהו לא ברור לך בתגובה שלי את מוזמנת לשאול... דרך אגב, לא מזמן אני עשיתי סקר בנושא חלב אם אז את מוזמנת להציץ בדפים הקודמים ולראות מה אנשים אחרים כתבו על זה....

התכוונתי

לשלי, אבל זה כי לא נגעתי אף פעם בשל אחרות [אולי כדאי להגיד "עוד לא" כי לעולם אי אפשר לדעת]....שייגעו לי, ילקקו לי, ינשקו לי, ימצצו לי וינשכו לי...אם הייתי יודעת איך זה לעשות את זה לאחרות הייתי אומרת... ובקשר לשירשור על החלב...לא מזמן דיברתי על זה עם החבר שלי והוא אמר שהוא ימות אם אני לא אתן לו את השדיים שלי כשאני אהיה בהריון כי גם הוא מכור לשלי [איזה מזל יש לי] ולא יודע איך הוא יחיה אם חלב אם זה מגעיל... באמת מעניין מה הטעם... ניקו

emh

Member
מעניין באמת...

מקסימום אפשר לשים בפה קצת אבקת שוקו...

Hendrixon

New member
אף על פי שאהבת חיי הייתה די קרש../images/Emo3.gif

I'M 100% A BOOB MAN חזה גדול ושיער ארוך, שילוב קטלני.

tokit

New member
ואתה בטח מעדיף בנוסף לכל הנאמר

לעיל גם בטן בטוחה, טליה צרה, ותחת בסגנון ג'ניפר לופז ?!?!?!?

Hendrixon

New member
מה, את כאילו מפעילה את האינטואיציה

שלך עכשיו?
מצטער לאכזב
J.LO כבודה במקומה מונח, והיא יפה מאוד ומאוד סקסית גם בעיניי (אין לי כ"כ בעיה עם מידות גדולות), אבל יש לה חוסר פרופורציה בין גודל החזה לגודל הישבן, וזה משהו שמטריד לי את העין
נכון, לא פעם דווקא חוסר פרופורציה של חלק מסויים אצל הפרטנר, הופך להיות כאילו ה"פטיש" שלך אצלו/אצלה (ואלוהים יודע שהיו לי פטישים לרוב
), אבל אם אוכל לתכנן גנטית את ה-PINUP GIRL שלי, אז ללא ספק הדוגמא שבתמונה מייצגת את הטעם שלי, אם זה החזה, השיער, הצבע שלו, העיניים, השפתיים, גוון העור, המבט, מה שהפנים משדרות (לא יודע איך להסביר את זה). גם אין לי בעיה אם היא תהיה קצת יותר מלאה, אבל לא יותר רזה מזאת שבתמונה. הייתי אפילו מאריך לה קצת את השיער
בעיקרון הסגנון הזה מגיע מאיזור צפון הבלקן, בעיקר קרואטיה/צ'כיה, אבל ראיתי גם הונגריות כאלה (הונגריה גובלת עם קרואטיה בדרום). רק אציין שהמוצא לא משחק אצלי שום תפקיד, מצידי שתהיה מטאג'אקיסטן עילית
העיקר שתראה כך
ושוב, כאילו הפוך על הפוך, אהבת חיי (עד היום, אף אחד לא יודע מה יהיה בעתיד), ממש לא עמדה בסטנדארט ה-PINUP שלי, אבל היו בה הרבה דברים אחרים

tokit

New member
והדוגמית בתמונה כן פרופורציונית

לדעתך??
נו, טוב, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אני, אישית, גם חושבת של J.LO חזה קטן מדי ביחס לתחת, אבל עדיין.. מתה על התחת שלה !! חזה יותר גדול אכן היה משלים את התמונה. ולא, לא ניסיתי להפעיל את האינטואיציה שלי, זה סתם היה ניחוש פרוע.

למעלה