יש לי שאלה.......

backstreet girl

New member
יש לי שאלה.......

מה אתם חושבים על בקסטריט בויז............ האם לדעתכם משהו מהבקסטריט בויז מתאים לשאניה........ איך הייתם מגיבים אםבקסטריט בויז ושאניה היו עושים דואט ביחד..........

sharabigfan

New member
זמרר מדהיםם עם קול מדהים

רומנטייייייייייייי ושקטטטט איייי אני חולה עליו:))))

mmhbk

New member
אם אני לא טועה זה כבר קרה

אני אישית לא כל כך אוהב את הבקסטריט בויז. יש להם כמה שירים טובים ובזה זה מסתכם. אם מישהו מהם מתאים לשאניה? מאיזו בחינה? שאניה נשואה פלוס ילד! אני חושב שהם כבר שרו ביחד ויש לי את זה אפילו במחשב אבל שמעתי את זה רק פעם אחת ודי.

m L m

New member
שאניה ביצעה שיר עם הBSB

במופע שלה. היא ביצעה את from this moment on וזו הגירסה שאני הכי אוהבת של השיר הזה! פשוט מדהים! בקשר לBSB - אני לא אוהבת אותם אבל גם לא לא אוהבת אותם. יש להם שירים יפים בהחלט אבל לדעתי הם לא כמו שהם היו בהתחלה (חחחח....אני זוכרת את הקליפ הראשון שלהם בשלג ואחד מהם היה נראה לי כמו בת
נראה לי שקוראים לו ניק) בכל אופן- אין לי דעה אחידה עליהם. אבל בואי נגיד - אני לא סוגרת את הרדיו כשיש שיר שלהם- זה לעצמו פלוס רציני
בכל אופן- ברוכה הבאה! אני מקווה שתישארי ותהני. ותמשיכי לשמוע את שאניה כי היא מספר 1!

האמת

לדעתי הבקסטריטבויז ממש מקסימים הם נראים יפה,יש להם שירים יפים,קול יפה,והם ממש חמודים אני היתי משדך לשאנייה את ניק ! ובקשר לדואט של שאנייה איתם - הוא דואט הכי מקסים שיש (כמובן שיפה אחרי הדואטים במופע הדיוות)

backstreet girl

New member
כן...................

אבל השיר הזה הוא שיר שלה.............. היא גם שרה אותו לבד............

McFLy AnNuShKa

New member
אממ כן אני מכירה את הגירסה הזאת

ואני דווקא יותר אוהבת את הדואט עם בראין וואיט זה יותר מרגש לדעתי
לבקסטריט בויז זה לא מתאים כל כך... אבל זו רק דעתי
וד'א שלום לכולם חזרתי אחרי שלא היה לי חודש מחשב... אבל אתם בטח לא כ'כ זוכרים אותי כי לא כתבתי הרבה אני בעיקר קוראת :)

BeYoNcE1

New member
אמממממממממממ....

לי אין שום דבר נגד הבקסטריט בוייז ולפי דעתי זה היה מאוד נחמד אם הם היו עושים עם המלכה דואט....!!!!!

backstreet girl

New member
היא זמרת ממש טובה.........

לא מזמן (לפני איזה חודש) ראיתי את הקליפ הזה שהיא ג'ינגית עם חלוק נמרי כזה..............והתפעלתי לגלות שזאת בעצם היא כי בלהיטים העכשויים שלה היא נראית אחרת לגמרי...................

mmhbk

New member
זה בסדר

גם לי קשה להאמין שזאת היא כל פעם שאני רואה את הקליפ הזה.

sharabigfan

New member
חח אני יאמר לכם:)

בגלל ששאניה שמה פוני אנחנו לא רגילים לראות את שאניה עם פוני זה אחת הסיבות שזה שינה לשאניה את מבנה הפנים גם קצת:)))) לדעתי גם יש שם איפור כבד אז כמובן שזה שינה עוד יותרררר אבל לא משנה אהבתי:)

backstreet girl

New member
והיא גם היתה ג'ינגית........

והחליפה הנמרית בזאת.......... לדעתי הסגנון לבוש הזה לא כל-כך מתאים לה.........

backstreet girl

New member
לא ראיתי הרבה קליפים שלה...

רק את הקליפים מ-up ו-come on over........... אולי אילו האלבומים היחידים שהיא הוציאה........ אם לא כמה אלבומים היא הוציאה...........

sharabigfan

New member
לשאניה יש 5 אלבומים

91begin the beggening shania twain93 the woman in me95 come on over97 up-2001

mmhbk

New member
לא נכון

אף פעם לא שמעתי על begin the beggening אבל אני יכול להגיד לכם בוודאות שזה לא דיסק רשמי ויצא לשוק נגד רצונה של שאניה ותחת שמות שונים. לי למשל יש אותו בשם For The Love Of Him . יש רק גרסה חוקית אחת לדיסק הזה והיא נקראת Limelight Sessions. היא יצאה לפני כמה שנים. ועוד תיקון - Up! יצא בסוף 2002 ולא ב-2001

למעלה