יש לי שאלה...

lee_1

New member
יש לי שאלה...

לידיד שלי יש טסט ביום שלישי הוא שואל אם יש סיכוי שהוא יקבל את הרישיון לפניי סוכות? (אני מזכירה שסוכות מתחיל ביום שישי) ז"א...האם יש סיכוי שהוא יקבל את הרישיון עד יום חמישי?

M o l

New member
תראי, כשאין שביתות למיניהן

אז מקבלים את הרישיון יום או יומיים אחרי הטסט, במקרה הפרטי שלו רביעי או חמישי...אבל בגלל השביתה אי אפשר לדעת. שיהיה לו בהצלחה

sattla

New member
אם הוא עובר כן.

אני למשל עברתי יום רביעי והייתי צריך לנסוע למחרת (יום חמישי) אז נסעתי למשרד הרישוי עמדתי שנה וחצי בתור והדפיסו לי אותו עד 12. אז אני מאמין שאצלו זה יהיה אפילו יותר קל.

Matan G

New member
אמור להביא...

ואם כבר אז נצל"ש: אז ככה... יורד לי המלווה יום ראשון בערב (עם הנאחס שלי זה נפל בדיוק על יום כיפור
) בכל מקרה הבנתי שבגלל החג והשביתות אין מצב שאני יקבל את הרשיון הקבוע בזמן הקרוב אז רציתי לדעת אם אני יכול לנסוע, נגיד יומיים אחרי שיירד לי המלווה לבד ועם הרשיון הזמני. האם זה תקף? תודה לעונים

sattla

New member
עד מתי יש לך את הרשיון?

בטח שאתה יכול אם הוא בתוקף כמובן יש לך על הרשיון הזמני את התאריך בתוקף עד(למעלה) ולמטה בהגבלות והיתרים רשום לך נדרש מלווה עד ה5/10/2003 אתה אמור לקבל את הפלסטיק וגם הוא יתארך אתה יכול לנהוג, עד התאריך הנקוב למעלה

M o l

New member
הרישיון הזמני הוא לחצי שנה

כלומר ל-חודשיים המלווה ולעוד 4 חושדים, גם בלי יום כפור וחגים לא היית מקבל את הרישיון למחרת. הם שולחים אותו בדואר בערך שבועיים אחרי סיום תקופת המלווה. בכל מקרה אתה יכול לנהוג עוד הרבה זמן עם הזמני, אל תדאג.

sattla

New member
המורה מביא בד"כ רק אחרי איזה יומיים

שלושה אם הוא רוצה את זה מהר אז שייקח לבד.

למעלה