יש לי שאלה...:)

מירב ד

New member
יש לי שאלה...:)

איך ניהים חברים בפורום? זה נראה לי נחמד... נ.ב סליחה על השגיאו...אם יש... מירב

leeloo

New member
הרגע הפכת לחברה

ברגע שאת רושמת הודעה את בעצם חלק מהפורום... די ברור לא? אך האם השאלה שלך כיצד השם שלך יהיה רשום יחד עם אלה המכורים לפה שרשמו כבר יותר ממאה הודעות? הובכן, תצטרכי לרשום יותר ממאה הודעות.... פשוט לא?

hasaroot

New member
לא נכון

צריך יותר ממאה הודעות כדי להיכנס לרשימת חברי הפורום אני כבר בהודעה הבערך 110 שלי ואני עדין לא שם.. נראה לי שיש מספר מקומות מוגבל וצריך לעבור את מקום אחרון. זאת המטרה שלי בחיים כרגע עצוב? לא

dav dav

New member
שטויות

לפי דעתי אין כזה דבר שצריך יותר מ110- הודעות כדי להיות חבר בפורום !!! מי שרוצה יכול להיות!! אבל זה דבר נורא עצוב ודפוק מי מוכן בכלל להיות חבר בפורום צריך לשבת מלאן ת`אלפים זמן מול המחשב ולמי בכלל יש כח לזה !!! צריך להיות בחוץ (מחוץ לבית) ולשבת אצל מישהו!!!

mmm

New member
ממש שאלה מתחכמת...

לא מאמין שאנשים שואלים את זה... באמת, להיות חבר זאת אומרת לכתוב, את כותבת משמע את משתתפת, לא חברה כי יישום של ``חברים`` בפורום לא פועל... BY

Black Star

New member
אז ככה

בואי לפרדס בשעה 11 בלילה. שם מישהו כבר ייצור איתך קשר. את צריכה להיות בעלת מוכנות מלאה להקריב הכל למען הפורום. ניקח אותך למקום הסודי ונעשה לך את הבחינות המיוחדות שכוללות הימלטות מארגז בננות קשור בשרוך ושירת ``אמן`` בשני קולות. לאחר מכן תיערך ה``השבעה`` (במילעיל מילעילי ביותר) בעוד ידך מונחת על ספר תנ``ך ואקדח. :) פשוט תמשיכי לכתוב בפורום, אין בדיוק ועדת קבלה רשמית :) ואם את מתכוונת לרשימה הזו שם למטה- היא מתייחסת למספר ההודעות, לא יותר מזה. היא באמת לא אומרת כלום... יעלי.

flowr..

New member
נחמד, נחמד... אבל...

אני אישית יותר אהבתי את הגירסה של N0... (לינק מצורף) (אגב, בלאק סטאר, אל תקחי את זה אישית... שום כוונה לפגוע). flowr..

למעלה