יש לי שאלה

kit k@t

New member
יש לי שאלה

ואני מרגישה די אשמה שהיא לא קשורה ליום השואה אבל מה לעשות אני פה באינטרנט לא כדי לדבר על השואה אז רציתי לשאול..... מי הולך לרוק עצמאות? השנה אני אלך בפעם הראשונה אם אתם יכולים תגידו לי מי מופיע שם ואיך זה היה בשנה שעברה קאט

*may*

New member
רוק עצמאות (לא בחיפה..)

אני אולי הולכת לרוק עצמאות, אבל עדיין לא בטוח. אממממ מי שמופיע שם זה: אביב גפן, ברי סחרוב, הדג נחש, דומינו אמרו לי שגם מופיעים (?), אמממממ.. ויש עוד הרבה שאני לא זוכרת כרגע. אם אני אזכר אני אכתוב אותו כאן. ואם אתם נזכרים בעוד מישהו- תוסיפו. בשנה שעברה לא הייתי אבל אמרו לי שהיה הרבה יותר טוב וגם הרבה יותר זול... (70??) זהו. מקווה שעזרתי. מעיין.

אממ....

אני הולכת,וזו גם הפעם הראשונה שלי,שסופסוף זה יצא לפועל! :) בכל מקרה,אומרים שהשנה ``תהיה טובה יותר משהיה שנה שעברה`` הוציאו את עברי לידר,אסף אמדורסקי,אבל גם אינפקציה...:( אני יודעת על עוד כמה אנשי-פורום שיהיו שמה,והרשלצים בכלל... ושמתם לב,שעכשיו הם התחילו לקרוא לה רוק(דים) עצמאות? הכניסו מרתון דיג`ייז מגעיל! אם הייתי רוצה דיג`יי הייתי הולכת להדחס לי בין ערסים מגעילים ומיוזעים באיזה מועדון ידוע בתל אביב אבל..לא! ערסים זה פרימטיביות,הם מקשיבים למכונות סופסוף משהו נחמד.... יהיה פיצוץ,פיצוץ יהיה! (אנשים טובים מפעם..) לימור,שכלל השירים שלה נמחקו והיא לא יכולה לשמוע שומדבר כי הרדיו עושה שירי-יום שואה!

יהיה פיצוץ ?

יהיה פיצוץ ערסים שם ... אני אישית תכננתי ללכת לשם .. (עדיין לא החלטתי) אבל לאחרונה גיליתי שכל חבריי מורדים ולא הולכים למופע הזה, אז כנראה שאני אצטרף אליהם ... ואטייל לי במדרחוב בראשון (פחחחחח...) עכשיו ברצינות .. חשבתם אולי מה כבר יש לעשות ביום העצמאות חוץ מ``רוק עצמאות`` ?! אין כלום. מה אתם עושים ?

orchid

New member
זהו ש...

אין משהו אחר לעשות וגם אני חשבתי על לא לבוא, כי לא יהיה משהו...אבל... אין משהו אחר! אז גם אותי יהיה אפשר למצוא שם... *אנחה* : ) רוני.

luka

New member
מידרחוב בראשון?!!

כל האנשים יוצאים לשם עם הילדים הקטנים שלהם ומגעיל שם בטרוף ותמיד ערסים מפוצצים אחרים בספרי שךג לתוך העניים, ואיך זה דוחה! ושורף, ממש!! ובכלל מגעיל שם, אל תלך. שמעתי שיש הופעה בבארבי. לא יודעת של מי לכל אוהבי הלג`נדרי, אז יש גם לג`נדרי...ככה שמעתי. יותר מזה אני לא יודעת. מי מופיע ברוק האצמעות: אביב גפן, דנה ברגר, ברי סחרוף, היהודים, אפקט הדומינו, הדג-נחש, שלומי שבן, להקה ראשל``צית בשם: אפרודיטה. זה מי שאני זוכרת אולי מופיעים עוד. אני אהיה שם. בכל מקרה. זו המסורת.

אפרודיטה מופיעים ? איפה שמעת את זה?

הם גרועים בטירוף ! מי שכותב להם את השירים .. הוא בן אדם אפס לגמרי ... יצא לי לדבר איתו פעם אחת והוא סיפר לי שאנסו אותו :) וזאת הייתה שיחה מאוד מרתקת ... ואח``כ הוא גם דאג לספר לי שאבא שלו בילדותו היה חבר טוב של ג`ים מוריסון והייתה להם כנופייה בלונדון וכל מיני כאלה ... והוא גם טורח להראות להרבה אנשים את התחת שלו .......... והכי חשוב ! מה השם שלו ? אסף ``סול`` גושן. אני לא אוהב אותם, הם גרועים.

מח, מה אנחנו הולכים לעשות הלילה?

מה שאנחנו עושים כל שנה בליל ערב יום העצמאות לרסס ערסים בכיכר רבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן, זו האטרקציה העיקרית של ערב יום העצמאות זו כבר מסורת ללכת לפוצץ ערסים בטונה ג`לים, קיי 600, קצף שטיחים, קצף ערבי, קצף רעיל, קצף נגד ג`וקים, קצף לחלונות, קצף לא חוקי. כל שנה אנחנו עושים את זה, ואנחנו נעשה את זה עד שכלללללל הערסים יעלמו מהעולם. נו, לא נשמע מהנה? אז מי מצטרף?? think floyd מיכל נ.ב. השנה אני אגיע עם משקפיים כאלה ששומרים על העיניים שלא יכנס צבע ואבק וכאלה... כאלה שיש לצבאים שנה שעברה אף אחד לא בא עם זה ולהרבה היו בעיות נוראיות בעיניים! חברה שלי כמעט התעוורה מזה שהשפריצו לה קצף שטיחים לעיניים.

את לא מתביישת ?

אני מעדיף לעשות עם המשפחה (המורחבת) על האש. חוץ מזה שאין לי שום דבר נגד ערסים ראשלצים, אני אפילו אוהב אותם והם אוהבים אותי.

orchid

New member
אתה צוחק נכון?! : )

הערסים של ראשון??? מעניין באיזה חלק של העיר אתה גר, כי בקרית גנים ונאות אשלים קטסטרופה זו לא המילה לתאר את מה שקורה כאן.... : )

מממ אני גר בשיכון המזרח ...........

אני מקווה שאת מבינה שמדובר במקום הכי נורא בראשון .... ואני לא צוחק :) הערסים דיי אוהבים אותי ... אולי בגלל הכדורסל או משהו כזה.

kirk hammet

New member
אם אתה סתם ככה

אז הערסים פה לא עושים כלום ואני לא רוצה להישמע גזען או משהו אבל יש את הערסים האתיופים שהם מעצבנים יותר מכולם והם מציקים סתם כי הם בני זונות שונא את הערסים של ראשון , שונא את הערסים של רמת אליהו שבאים לשכונה שלי כדי להפוך עוד כמה לכמוהם ולעצבן אותי

kirk hammet

New member
אכן

סתם כזה משעמם לי כרגע ... אז בשביל האינפורמציה ... הנה מי שמופיעים ! אגב ... אני לא חושב שזה רע שיש את המרתון דיג`ייז הזה .... ככה אולי הערסים יבואו רק יותר מאוחר ... אז יש את מוניקה סקס דנה ברגר ברי סחרוף הדג נחש דומינו אביב גפן (טפו טפו טפו לא עלינו) היהודים נדמה לי... קיציס ופרידמן (מלכי המלכים) היו אמורים להופיע אבל משום מה הם ביטלו יהיה טוב

למעלה