יש לי שאלה

AndreaCorr ©

New member
יש לי שאלה

יש שירים של הקורס שגורמים לכם לבכות? (אני לא מדברת על לפרוץ בבכי חסר מעצורים..אולי לגרום לעיניים שלכם להיות קצת לחות, אתם יודעים
) או שזו רק אני.

AndreaCorr ©

New member
וכמובן

אם כן תכתבו אילו שירים. בכלל..שירים שלהם שמעוררים אצלכם סערת רגשות.

m L m

New member
לפי מה שזכור לי...

לא. אין להם שירים עצובים. אבל אם אני במצברוח ירוד אני אבכה מהשיר הכי מצחייק בעולם....

ברור

כל פעם שאני עצובה אני שמה את Everybody Hurts בשביל להשתחרר אחר כך אני מוצאת שיר שמזכיר לי את הסיבה שבגללה אני עצובה אחרי זה אני אבכה מכל דבר

tde

New member
לא, אבל only when i sleep גורם לי

להתרגשות רגעית....

charmedgirl

New member
אני לא יודעת אם לבכות, אבל

יש להם כמה שירים מרגשים ועצובים. אני לא זוכרת את כולם כרגע, אבל אני בטוחה שno more cry הוא אחד מהם....

p i n g o

New member
בכלל, כמעט כל IN BLUE

הוא מן הסתם אלבום די דכאוני, שכיף לשמוע אותו כשקצת עצוב

מיכל just

New member
יאפ

אני זוכרת שפעם חברה שלי ממש פגעה בי, ואז שמעתי את hurt before ובכיתי... ומאז כל פעם שאני שומעת את השיר אני נזכרת בזה...

AndreaCorr ©

New member
אוקיי אז ככה

מי שאמר שלא - אני לא מבינה איך אין להם אף שיר שגורם לכם לסערת רגשות. יש שירים שאני מקשיבה להם ופשוט נסחפת לתוכם בצורה בלתי יאמנת (רוב השירים שלהם). כן, יש גם כמה שגורמים לעיניים שלי להיות קצת רטובות (אבל אני די ריגשי אז..
)

m L m

New member
סורי.

אבל אני לא רואה בשירים שלהם עצבות.... כמובן שיש שירים חזקים אבל הם לא גורמים לי לבכות. ד"א- סערת רגשות זה משהו אחר מבכי.

AndreaCorr ©

New member
אם תשימי לב

בהמשך להודעתי כתבתי "בכלל..שירים שלהם שמעוררים אצלכם סערת רגשות." לאו דווקא בכי.

גם לי יש שאלה, על אותו משקל...

יש שירים, של הקורס או בכלל, שמרגיעים אותכם או מפיחים בכם שלווה או רוגע בצורה יוצאת דופן?

כמעט כולם

גם שירים שהם קצביים מדי... גיליתי את זה לפני שבוע ומשהו כשאחותי ממש עצבנה אותי אז נכנסתי לחדר ושמתי את the best... ומצאתי את עצמי אחרי שני שירים מסדרת את החדר שלי זה לא משהו שקורה לי הרבה

למעלה