יש לי שאלה

kit k@t

New member
יש לי שאלה

אני די חדשה בפורום ואני אפילו לא מנסה להגיד שאני מכירה אותכם ואתם ממש בטוח לא מכירים אותי אז השאלה היא בקשר לפגישה שתיכננתם אתם בכלל רוצים שאנשים שהם חדשים יבואו? אם לא אז תגידו כי זה נשמע לי פשוט כמו פגישה רק של ותיקי הפורום תקנו אותי אם אני טועה ובכל זאת גם אם תהיה הפגישה אני לא אבוא כי אני אהיה בלונה פארק קאט

erlich

New member
אז זהו.

לא יודע מה דעתם של שאר ``ותיקי הפורום`` ואני לא יודע אם אני בכלל נכלל בזה. אבל, דיברתי גם עם מישהי שלמשל לא מגיבה על ההודעות, רק קוראת. היא לא יודעת אם לבוא או לא. אמרתי לה שתבוא. מבחינתי כמה שיותר יותר טוב. בכל אופן, משום מה אני לא רואה את עצמי מגיע (אוי לאותה בושה, אני הצעתי ואני לא מגיע....) אבל זה עוד לא סגור. אני צריך את הפרטים האחרונים. וקאט תבואי (רק בגלל השם הסקסי :) לי אין שום התנגדות. מישהו מתנגד שחדשים יבואו?, אני לא, ארז.

Black Star

New member
ממש לא אכפת לי מי יבוא...

כלומר, כל הבא ברוך הבא וכאלה.. אבל זה לא יהיה קצת מוזר אם מישהו שממש ממש אף אחד לא מכיר (מה``קוראים הנצחיים``) יבוא? גם ככה זה די מעצבן, סליחה, שאנשים פה קוראים את כל ההודעות שלנו ואת כל מה שאנחנו מספרים ויודעים עלינו כל מיני דברים, ואנחנו אפילו לא יודעים שהם קוראים! אז זה יהיה עוד יותר מוזר אם מישהו יבוא לפגישה וכשהוא יעשה הכרות הוא יגיד ``כן, אני אף פעם לא כתבתי בפורום אבל אני עוקב... סחתיין על האורגיה שעשית אתמול... מה קורה עם הבחור ההוא שרצית להתחיל איתו?`` וכו`... אתם קולטים את התמונה, נכון? :) קאט- זה לא כולל אותך, אני חושבת שכל מי שמשתתף בפורום הזה נחשב חבר ומוזמן בהחלט!

kit k@t

New member
תודה

טוב לדעת שאני רצויה ואגב מה כל כך סקסי בשם קאט???????????

erlich

New member
כנראה

אותו דבר שכל כך סקסי ומושך בשמות: נטלי, ודומיניק. בנים, תחשבו, נגיד אני אומר לכם בליינד דייט, קוראים לה נטלי. לא הייתם הולכים? או דומיניק (הלוואי דומיניק איזה שם!!!!!) או קאט. קאטי יותר סקסי. ואם מבטאים את זה קאת`י אז בכלל. טוב לפני שאני גומר מהשמות האלה :), ארז.

למעלה