יש לי שאלה

this is me then

New member
זה תלוי....

לפעמים כן ולפעמים לא... נגיד בוי אם איי לפני שנתיים שהיא שרה איים ריל רמיקס זה היה אמיתי....

תמונה מושלמתתתתתת

בריאן לילי ומוליייייייייי כל המשפחההההההההה 2 הילדות היפות שלי והאבא המושלם שלהם חחחח

הילדה שלי ושל בריאן../images/Emo9.gif

היא חייבת להיות מאמיייייייי
שידור חוזר של TOTP ב23:30 ואז איך שזה נגמר מתחלף התאריך ואז היפיופה שלי בת שנתייםםםםםםםםםםםםםםםםםם ייאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי :)))))))))))))))))

QueIronia

New member
ואני חשבתי שפה זה פורום ג'ניפר לופז

לא פורום "הילדה המאמי של בריאן מווסטלייף שמחר בת שנתיים"

All I Have

New member
לא נורא חפיף

אהה ומזל"ט למולי...חחחח מטוס זהיר ללא טייס (המבין יבין...מור המבינה היחידה) חחחח ג'ניפר שולטת ג'ניפר מושלמתתתתתתתתתתתתתת

קרועה שליייייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני אמסור למולי מזל טוב, אל תדאגי חחחחח ו.. תחדשי על החתימה חחחחחחח את שרוטה לגמרי חחחח קראי את שלי.. הכי רומנטי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מתוך הראיון עם בריי וקרי על הסיפור עם אמי הזונה שתיחנק שתישרף שתמות שיעבור עליה אוטובוס אאאאאאאאממממממןןןןןןןןןןןן

כמה תיקונים../images/Emo3.gif

במקום "הילדה המאמי של בריאן מווסטלייף שמחר בת שנתיים" זה צריך להיות: "מולי הילדה המאמי של מור ובריאן מווסטלייף שמחק בת שנתיים, מ-ז-ל ט-ו-ב
חחחחחחח
עכשיו רק צריך לשלוח בקשה לתפוז

זה בסדר, סלחתי../images/Emo9.gif

אבל עוד לא אמרת לה מזל טוב
ושירה את נקרעת המחדדים באו באריזה של 2 אז לקחתי כתום וירוק *כמה צפוי חחח* ועכשיו פירקתי אותם אז כאילו כל מחדד זה כתום ירוק ואז עמר אמרה לי לחדד עיפרון לבן ולשמור בפנים ואז יהיה לי כתום ירוק לבן חחחחחחחחחחחחחחח אני חולה בראש חחחחחחחח אירלנד רולזזזזזזזזזזזזזזז

כן כן כןןןןןןןןן כתבי מזל טובבבבבבב

חחחחחחחחחח על ת'עטיפה של האוכל *ששכחתי לקחת איתי היום* ההורים שלי כתבו לי כזה: מור בהצלחה ומזל טוב למולי אוהבים אמא ואבא חחחחחחחחחחחחחח אחרי ששבוע מתעצבנים עליי שכל מילה דנייה שיוצאת לי מהפה זה מולי הם כתבו לה מזל טוב
ייאיייייייייייייייייייי

All I Have

New member
מוליייייייייייייייייייייייייייייייי

מושלמת שליייייייייי איזה כיף לראות תמונות שלה דרך המחשב של שירה חחחח אאאאאאאאאאאאא היום היא בת שנתיים ויוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה