יש לי שאלה

kipod2

New member
יש לי שאלה

שלום יש לי שאלה בנוגע לאולימפיאדות: 1.היכן תתקים אולימפיאדת החורף בשנת 2006 2.היכן תתקים האולימפיאדה בשנת 2012 תודה מראש

astrok

New member
אולימפיאדת החורף,

אין לי מושג, אבל כנראה שבמקום עם קרח... והאולימפיאדה ב- 2012: יש 5 מתמודדות, אך הבולטת, וכנראה גם בגלל אסון התאומים, היא ניו-יורק... מקווה שעזרתי, תמיר.

GK2670

New member
ניו יורק?? זה לא סקרמנטו אלה שמתמוד

שמתמודדים?

nitsansh

New member
האולימפיאדות הבאות

2006 (חורף) - טורינו, איטליה 2008 - בייג'ין 2010 (חורף) - ונקובר, קנדה מקום האולימפיאדות נקבע 7 שנים מראש. לכן ההחלטה על מקום אולימפיאדת 2012 תהיה רק עוד שנתיים. הערים שהגישו מועמדות הן: Havana (CUB), Istanbul (TUR), Leipzig (GER), London (GBR), Madrid (ESP), Moscow (RUS), New York (USA), Paris (FRA), and Rio de Janeiro (BRA). בשנה הקרובה תבדוק ועדה של ה-IOC את המועמדות ותצמצם את הרשימה ל-4 או 5 ערים שיתמודדו בשלב הסופי. ההערכה היא שזכייתה של ונקובר באירוח אולימפיאדת 2010 עלולה לפגוע בסיכויים של ניו-יורק ויתר המועמדות מיבשת אמריקה. אני מעריך שפריז ולונדון יהיו בין המועמדות הסופיות.

nitsansh

New member
מה הקשר בכלל???

מה ענין מגדלי התאומים ואירוח האולימפיאדה ב-2012?

astrok

New member
ככה היה כתוב בעיתון...

בעיקרון אותי מעניין באולימפיאדה רק השחייה, הכדורגל, והאתלטיקה. לא ממש מעניין אותי איפה היא תיערך... תמיר.

nitsansh

New member
מה העיתונים יודעים...

דבר ראשון... הבחירה תהיה ב-2005, וענין התאומים כבר יהיה רחוק... לניו-יורקים צריכים להיות נימוקים יותר משכנעים מזה... זה כן צריך לעניין אותך... אם האולימפיאדה תהיה בניו-יורק, בגלל הפרש השעות האירועים החשובים יהיו מאוחר בלילה... אם היא תהיה באירופה, הזמנים יהיו מתאימים לשעון ישראל... לגבי הענפים... כדורגל זה לא מהענפים החשובים באולימפיאדה... אצל הגברים הטורניר מוגבל לשחקנים עד גיל 23, והחשיבות שלו פחותה מאליפות אירופה שמתקיימת באותה שנה...

למעלה