יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

למי שמכם שהיה בהופעה שאמפי או שיש לו אותה מוקלטת, תשימו לב שאחרי שעברי שר את תמיד אהבה הוא אמר: אני יודע שלפחות מישהי בקהל הבינה.. או משהו כזה... למי הוא אמר את זה?

jeackyh

New member
אני יודעת למה הוא אמר את זה!!!

היתה אחת לידי וליד אופיר שכל הזמן צעקה לעברי דברים ממש גסים - תוריד ת'תחתונים... - תוריד ת'מכנסיים... ובן היתר היא צעקה גם - אני אוהבת אותך - עברי לידר, אני אוהבת אותך כל כך בקטע של אהבה אהבה..זה היה קצת מפחיד אז הוא אמר את זה לה... אופיר מכיר את הסיפור יותר טוב:) ספר להם..

Ez sLeeP

New member
צריכים לחלק בכניסה לכל הופעה,

קצת רטלין. או וואליום. מורפיום Would do the trick. או לפחות לאסור את הכניסה על נימפומניות באשר הן.

ריטלין אינו מרגיע

ריטלין הוא דווקא מעורר. הוא פשוט עוזר להיפראקטיבים, או סתם חסרי קשב, להצליח להתמקד בדבר אחד.

אריהOfir

New member
אז מה שקרה זה ככה

הייתה לידי אחת די קופצנית וולגרית יתר על המידה, כל ההופעה דיברנו וזה... ז"א בין השירים וקצת בשירים וכשהיא לא הייתה עסוקה בצריחת דברים שמותר לשדר אותם רק אחרי עשר בלילה בערוץ 2... כמובן שאני הייתי כולי נירגש לאורך כל ההופעה... וכשאשר היא השמיעה את אותם דברים פשוט לא יכלתי יותר ונקרעתי מצחוק. אז אחרי תמיד אהבה אמרתי לה לצעוק "עברי תעשה לי ילד" אני לא יודע למה עשיתי את זה, אולי קצת ניסחפתי איתה, וכמובן שאני לא יכלתי לצעוק את זה, שהרי ברמה הבסיסית ביותר זה לא ניתן לביצוע. אני מרגיש מעט רע עם העובדה שניצלתי את חולשתו של אדם מעורער. בכל אופן היא צעקה את זה ואני ברוב התהבותי הוספתי "שניים וגם ילדה". אני מתנצל, פשוט ההתרגשות סחפה אותי. אז אדון לידר השיב לה (ומסתבר שמעט גם לי) "אני מקווה שמי שאמרה מה שהיא אמרה חשבה טוב טוב על מה שהיא אמרה לפני שהיא אמרה את זה, והיא יודעת שאני מתכוון אליה " משהו כזה... וזה כל הסיפור, אז גם הסתבר לי שככל הניראה הוא שמע את כל השיחות ה"מרתקות" שלנו, כי רוב ההופעה הוא היה כזה לידנו.

OfrikiG

New member
הבנתי

...באמת תהיתי מה הלך שם... זה עזר למלא כמה פערים

למעלה