יש לי שאלה

wee man

New member
יש לי שאלה

כל פעם שאני מנסה ווילד אני שם שעון מעורר ל5-6 שעות אבל בגלל שאני כל הזמן חושב על זה אז אני גם מתעורר באמצע עוד כמה פעמים וזה גורם לי לשכוח חלומות שהיו באותו לילה וגורם לי להיות הרבה יותר עייף!!! למישהו יש עצות??? תודה מראש ינון

Cheetah

New member
relax

זה נשמע כאילו אתה לא מצליח להירגע מספיק, דבר אחד שיכול לעזור, זה לדאוג שתיהיה יותר עייף כשאתה מנסה ווילד בנוסף תמשיך לנסות, ולשפר את היכולת שלך במדיטציה, בכלל בשיטות הרגעה, (גם תנסה לדאוג לא לדאוג על המשך היום) הייתי כותב יותר אני חייב ללכת

רגע! את בטוחה?

יכול להיות שאת ו wee man זה אותו בעצם בן אדם??? אחרת התגובה שלך ממש לא ברורה נראה לי....

לימונדה

New member
חחחח :)

תאמין לי אני בטוחה... תשאל את המנהל של הפורום הוא לומד בבי"ס שלי... ומה הקשר לתגובה? פשוט הייתי בטוחה שהוא רשם את זה בתגובה להודעה שלי ושהוא בטעות חשב שאני בן.... מבין? לימו.

לימודנה מעניין אותי מאד לדעת

אחרי שגילית שזה הוא יצא לך בבית ספר לדבר איתו על זה? הוא באמת אמר לך שזה הוא? ויש עוד ילדים בבית ספר שיודעים שהוא מנהל את הפורום כאן? תודה לך לימונדה קרה

לימונדה

New member
אוקיי תשובות

כן אני משוכנעת שזה הוא קוראים לו גיא- אנחנו גרים באותו יישוב אמא שלי ואמא שלו חברות השם שלי הוא הללי ואין לי מושג אם יש עוד ילדים מהפורום בבי"ס... לימו.

אבל מה

מתי שאת ניפגשת איתו במיסדרונות בבית ספר אתם בכלל לא מדברים? את אומרת שמאז שגילית שזה הוא עוד לא יצא לכם לראות אחד את השני בבית ספר ולדבר על זה?? מאד מעניין אם באמת זה הוא! ומה החברים שלו בבית ספר אומרים על כל זה ואם זה מעניין אותם בכלל! השאלה היא גם למנהל הפורום גיא. תודה רבה, ביי

לימונדה

New member
הבי"ס שלנו

זה לא מסדרונות... זה מין ררכבות של כל שכבה על גבעה קטנה כזאת מלאה בצמחייה... בכל אופן הפעם היחידה שאנחנו נפגשים אם בכלל (בגלל שאנחנו בד"כ לא מסיימים באותה שעה את בי"ס) זה בהסעות- ועדיין לא יצא לנו לדבר על חלומות צלולים... לימו.

למעלה