יש לי שאלה!!!!

יש לי שאלה!!!!

בן ארצי-הבן של שלמה ארצי-לא התגייס לצבא?!ויושב בכלא?! או...האחיין של שרה נתניהו או משהו כזה..... כי אמא שלי לחוצה מזה ששמים את המוזיקה של בן ארצי ברדיו,ואיזה חוצפה זה. והיא אמרה לי לשאול.... זהו. תענו. תודה.

Ez sLeeP

New member
חחח..

*לא יודע את התשובה, אבל לא יכול להפסיק לצחוק* אולי היא התכוונה לאביב גפן?

מי אמר בן ארציי??????..

אז ככה, בן ארצי הבן של שלמה ארצי לא התגייס לצבא מבעיות רפואיות האחיין של שרה נתניהו שגם לו קוראים בן ארצי הוא סרבן צה"ל.... וכן הוא בכלא עד כמה שזכור לי...או מעצר בית לא יודעת מה. בן ארצי שלי הוא זה ששר
שני אנשים שונים

יההההההההההההההה

דיברנו על צבא לא?! אז בדיוק אח שלי-אחרי 3 שבועות....חזר הביתה בדיוק עכשיו!!!!!!!! יוווו

האחין של שרה נתנייהו אכן בכלא

ושם משפחתו למיטה הבנתי הוא בן-ארצי (לא יודע את שמו הפרטי) בן ארצי הבן של שלמה ארצי אכן השתמט מצה"ל אך הוא לא יושב בכלא!!

לא לא לא לא ולא ושוב לא

יש לו בעיות רפואיות... זה לא השתמט..זה...שחרור שהוא קיבל מצה"ל. מסופר על זה בשיר 17 או משהו... וגם עברי לא עשה שירות בצה"ל הוא גם השתחרר אחרי כמה זמן קצר מאוד

גם מי שיש לו פטור רפואי יכול להתגיס

ואפשר לשרת אפשר שירות לאומי ולמיטב ידעתי עברי שירת קצת ועדיין אני לא מצדיק את זה... אני "אבלה" 6 שנים מהחיים שלי בצה"ל קשה לי להעריך אנשים שלא משרתים בצה"ל

צודק...

אבל עדין יש לו סיבה מוצדקת אומנם לעברי ממש לא...ואני בכלל לא מבינה איך שחררו אותו בכל כך קלות בסיבה "המסגרת לא מתאימה לי".... מוזר מאוד. אבל יש אנשים שמציגים את עצמם כמשוגעים ובקלות משיגים פטור..וזה יותר גרוע. 6 שנים? יא תומר אני גאה בךך!1

Ez sLeeP

New member
חחח.. אני לא בטוח שהוא גאה בעצמו..

סתםםם.. מותק שלי, אתה תשתחרר אחריי.. :( (טיול שחרור לאיפה שאתה רוצה, עליי, סגרנו?
).

amit hakapit

New member
אז בואו נעשה לכם קצת סדר...

אין לי שמץ אם בן ארצי (הבן של שלמה ארצי) עשה או לא עשה צבא. נועל'ה, מי שאת מדברת עליו, הוא יונתן בן ארצי... אכן, אחיינה של שרה נתניהו. הוא פציפיסט וכדבריו מסרב ללבוש את המדים של צבא הכיבוש. סתם לידע כללי שלכם, הוא נכלא כבר 6 פעמים ברציפות, כל פעם לתקופה של 28 יום. צה"ל לא מוכן לשחרר אותו משירות צבאי. ואם זה מעניין מישהו, צירפתי לינק למכתב שהוא ועוד רבים אחרים חתמו עליו. תקראו, תחכימו, זה מעניין. עמית.

אז...

תודה על התשובות וגם אני-מעריכה בנאדם קצת פחות אם הוא לא שירת.... וגם הערכתי לעברי לא 100% בדיוק בגלל הסיבה הזאת.מעניין באמת מה קרה לו. נשאל אותו אם הוא התארח פה(כן אה...)

יש מקרים שממש לא צריך להוריד

מרמת ההערכה... לעברי המסגרת של הצבא לא התאימה לכן הוא עזב אם שחררו אותו בכזאת קלות אז אולי היו עוד סיבות אבל זה מה שעברי אמר

amit hakapit

New member
קראת את המכתב../images/Emo35.gif

1. אם לא, בבקשה תקראי... 2. אם הבנת שאני נגדם, אז אני לא. 3. מה שקורה עם אלו שמצהירים בצבא על היותם פציפיסטים זה פשוט גועל נפש, ורק מראה כמה המדינה שלנו לפעמים יכולה להיות פשיסטית. 4. כולם, שלא תבינו אותי לא נכון, אני מאוד מעריכה חיילים, קרביים ולא קרביים. כי אני חושבת שהתרומה שלהם כ"כ גדולה, וכל אחד מאיתנו צריך להעריך את מה שהם עושים, ובלעדיהם הקיום שלנו כמדינה די מוטל בספק פה. 5. נועה, את יודעת שאני מתה עלייך אבל אני לא אמשיך את הדיון הזה פה, אם את רוצה מישהו שיראה לך כמה נקודות של הצד השני, פני אליי באייסי, אני בטוחה שאת תגלי כמה דברים חדשים שלא ידעת קודם. 6. בקשר לעברי, את צריכה לעשות הפרדה... את חייבת להתחיל להפריד את הבנאדם מהמוזיקאי... אני ממש מצטערת אבל זה כ"כ לא קשור העובדה שהוא לא עשה צבא או כן, הוא פשוט זמר ויוצר ברמה איכותית וזה פשוט לא קשור. תחשבי על זה, עמית.

למעלה