יש לי שאלה:

Jemand

New member
ודרך אגב,

כל פעם שיצא לי להגיע לצרפת(וזה קרה די הרבה בכמה שנים האחרונות), הייתי עושה לי מנהג קבע והוגה את כל האותיות רק בכדי להרגיז את הצרפתים :) במקום הראשון להתרגז היו כמובן העובדים והפקידים בתחנות הרכבת שתקנו אותי בעקשנות (ועצבנות אופיינית..)

כנראה שלא הבנת...

לא הרגזת אותם, אלא פשוט עשית מעצמך אדיוט, והם סך הכל ניסו לעזור לך כדי שלא יהיו לך בעיות בתקשורת
העצבים בתחנות הרכבת לא קשורים לאופן ההגייה שלך. זו תכונה של העובדים והפקידים בתחנות גם כאשר מדברים איתם בצרפתית שוטפת.

berlinale

New member
החשש שלך מובן לי

הכי פשוט בשבילך, לדעתי, זה לגשש לפני שאתה זורק את עצמך למים הקרים. כלומר, לחפש עבודה ואז לנסוע. הגירה - כמו שמקלדת כתב, זה תהליך של מהפיכות. אבל לא ברור לי עדיין אם מהפיכות ושינוי זה רע. נראה לי דווקא מאוד חיובי שבניגוד לכל מיני אנשים שבאים לכאן ואומרים: "אני רוצה להגר לאירופה", אתה מנסה לחשוב קצת ולתכנן ולא סתם לבנות על חלום שקשור לסדרות טלוויזיה וטיולים כתייר שעשית. אבל אם אתה לא רואה את העתיד שלך בישראל - זה עשוי לא להשתנות. לכן תענון - בירור על מקומות עבודה בחול במקומות כמו Monster יכול להיות רעיון טוב.

Alfa156 GTA

New member
אולי באמת זה מה שאני יעשה.

כמו שכבר ציינתי - אני באמת לא מכיר את החיים בחו"ל בתור אזרח, ומאוד יכול להיות שכל זה אשליות וזה לא באמת "קל יותר" ממה שזה בארץ... אני ינסה לגשש באמת את נושא העבודות, בינתיים המינוסים היחידים שאני רואה בעזיבת הארץ הם, געגועים הביתה , למשפחה (אני בן יחיד), ולצעקות של אנשי ישראל ..(סתם כן ?) ואם כבר - אתם יודעים למה אף פעם לא חשבתי על לטייל / בנוסף לעבוד בחול כמו כל החברים? מסיבה אחת - לי לא מתאים להיות בחו"ל (שחור), חשוב לי דירה, חשוב לי רכב (ובין היתר אופנוע), חשוב לי לא לפחד מהרשיויות בחו"ל...(הבנתם את הכוונה...) שוב, תודה. האלפא

ניסית רילוקיישן?

לחברה שלך יש סניפים בחו"ל? אם כן, זו הדרך הבטוחה. היא איטית, כי יש הרבה אנשים לשכנע ועוד יותר שינסו להכשיל אותך אבל היא בטוחה (רשיונות, עבודה מסודרת, הוצאות מעבר וכ"ו

Alfa156 GTA

New member
לצערי הרב לחברה שבה אני עובד

אין סניפים בחו"ל שלא נדבר על זה שגם הסניף שאני עובד בו כבר לא מה שהוא היה... מה זה אומר RELOCATION ? האלפא

רילוקיישן

זה כשחברה ישראלית מעבירה אותך לסניף בחו"ל. בעקרון, בלי אזרחות זרה מעביד צריך לבקש רשיון עבודה בשבילך אם החברה רוצה להעביר עובדים בין סניפים זה קל יותר

Alfa156 GTA

New member
טוב חברה.

הרבה תודה. אני עוד יחשוב על זה / ישקול את זה, בינתיים הזמן לא עושה טוב למדינה שלנו... האלפא

למעלה