יש לי שאלה....

CountDust

New member
להט הרגע

אפשר להכניס כאן שרשורי עבר בנושא התפרצויות חסרות שליטה, תגובות בלהט הרגע והיחס של אומנויות לחימה אליהן...

תרשום

אוהד סמט פינסקר 10, פ"ת 49560 (אם אתה רוצה לשלוח מעטפת נפץ) טלפון 053931540 (לא בבית בשביל שלא תטריד את ההורים שלי) בית הספר שלי בכפר סירקין, רחוב הבנים 22 (מול הבריכה), ימי פעילות א-ה 1800-2300, רצוי לתאם ביקור מראש. אני יודע שלא כתבת לי את ההודעה, אבל למקרה שאי פעם תרצה גם לנצח אותי, שלא תתאמץ.

WhiteBear

New member
שכחת אי מייל. וברצינות:

אתה רוצה לעשות לעצמך כזה אאוטינג ??

אני גר עם אוהד, לצורך העניין

אבל אם אני לא שם, אז חפש באיזור סירקין, יש בסיס צבאי. חפש אותי שם.

Lagrangian

New member
לא קורה לכם

שאתם נכנסים ללופים אינסופיים על הקפה של הבוקר?

אוהד, רק שאלה קטנה...

יש לאופניים אזעקה?

crane

New member
dragon roar

אחרי שתפוצץ את אוהד מכות, צור איתי קשר.אני מוכן להיות תלמיד שלך. אני מנסה לפוצץ אותו כ"כ הרבה זמן ולא מצליח.

WhiteBear

New member
הגזמת, זה לא כזה קשה...

ישלך את הכתובת שלו, מעטפה אחת ו... ב-ו-ם.

crane

New member
חחח, ממש...

תנסה אתה לרשום כתובת ולהדביק בול על מעטפה מלאה בחומר נפץ. זה מאוד מסוכן.

שניכם בורים ואמי ערצות

השיטות המנובזות שלכם כבר הוצגו ככלי ריק ושוקת שבורה קבל עם ועדה. המאסטר האמיתי שלי - אגב, אותו הודי שהביא את תורות הלחימה למנזרים בסין מלכתחילה, אבל כוחו עדיין במותניו, וגם בכל מיני מקומות אחרים - כבר פיתח שיטה שלוקחת את שלכם פי מיליון. בניגוד לטכניקות המגושמות שלכם, מדובר כאן בשיטה שמבוססת על מהירות שלא תאומן, ומיועדת אכן לאנשים שלא יתאמנו. בתמונה המצורפת: המאסטר (בחזית התמונה) לפני, אחרי ובמהלך קרב רחוב אמיתי עם מתאגרף.

בארס

New member
עייפים?

זקנים? זה מה שאתם ! so...march out of your geriatric department and start moving....on....and up. lean on what ever helps you whether it is long and thin or flat and with wheels. just do it... acceleratingly ! yuoll get to become mumies soon. and i thing that they had canceled the shtut with the thiyat hametim. we are talking about the thiyat hzkenim. dammit. p.s. wings and mashrukiyot are free ... starting in 3000 feet above ground. p.p.s. dont inform me about your progress. ;)

chataka

New member
למהלא.

בכלל חשבתי על פעילויות העשרה לילדים בחופש. אחרי ההודעה המעופפת של בארס אני שוקלת להוסיף לך משרוקיות לארגז הקרמבו homemade שבדרכו אליך. חומרי גלם rulz :)

למעלה