יש לי שאלה...

erlich

New member
יש לי שאלה...

אם הייתם יכולים לחסל בן אדם (או בת אדם) אחד\אחת, מבלי שידעו שאתם הרגתם אותו\ה, הוא\היא יכולים לסבול או לא, זה תלוי במה שאתם רוצים, וכמובן להרג הזה יהיו השפעות. את מי הייתם הורגים? תודה, ארז.

luka

New member
בלי לחשוב בכלל

וואוו ויש הרבה, איזה אחת מהכיתה שלי, מפגרת לגמרי, נעל פוסטמה (בלי להעליב נעליים למינהם...) את הסיבות כתבתי פה כבר מזמן, היא ממש ממש מפגרת! ויש עוד אבל היא הראשונה נראה לי. יערה.

AirOHead

New member
כבר כתבתי את זה!!!

למטה בסוף הסיפור שלי בכל מקרה זאת היתה המנהלת שלי כי היא הבן אדם הכי צבוע בעולם ופאק איט שתסבול אמן אויש אני רעה אבל פשוט היא ממש הרגיזה אותי היום (ר` הודעה למטה)

snaps

New member
אאממ...

טוב...זה לא משהו שחושבים על זה ממש...(לפחות אני לא...) אבל אם כבר שאלת...אז ככה...אין מישהו ספציצי שהייתי רוצה להרוג... אני הייתי רוצה להרוג ..ההממ...למשל..את ערפאת...כן...ואת..סאדם.. ואת כל המחבלים..ואת כל האנשים הרעים שיש בעולם... ואני ארצה שהם יסבלו...יסבלו קשה...שהמוות שלהם יהיה איטי וארוך... מלווה ב-אינקויזיציה!!!! B-(

Hell is beige

New member
מנדי פילברג, פמלה שם טוב

ואנסטסיה חמלניצקי אברמוב (כן, זה שם אחד ארוך)

_Ozaaaa

New member
הייתי מחסלת את המקקים H-) ½ בשמחה

ואת היתושים הענקיים האלה...בגודל של המקקים, שהיום נתתי אחד מהם לחתולה שלי... שיחקה איתו תופסת...זה היה מצחיק. כפרה על החתולהההההההההההההההההההההה שליייייייי..... קושקושה. ½½½½½½½½_½½½½½½½½½ ¶:]

flowr..

New member
זה קל

הייתי רוצחת ילדה אחת מהשכבה שלי שאני שונאת, כלבה סאדיסטית אחת. גם לא ממש איכפת לי אם היא הייתה יודעת על זה או לא, כי אני שונאת אותה ולא איכפת לי מה היא חושבת, הבעיה היא כל הטונות של החברות שלה שבטוחות שהיא מלאך. כן, אני יודעת שיש כאלו שאומרים שלאף אחד לא מגיע למות, ואני יודעת שאני מתבטאת בצורה ילדותית, אבל אני ממש שונאת אותה. חוץ מזה, הייתי רוצחת בשמחה את (מי שאמור להיות) אבא שלי. הגרוש של אמא שלי, בואו נקרא לו ככה. בגלל הרבה סיבות.

לונה

New member
רק אחד?

הייתי הורגת את כל האנסים, אלו שמתעללים במשפחה שלהם או באנשים אחרים או בחיות אחרות, סוחרי סמים, (לא נרקומנים, סוחרים) חלק מהרוצחים (חלק הייתי משחררת), פוליטיקאים מהסוג שלא אכפת לו כמה אנשים ימותו אם זה יעזור לו לנצח בבחירות, רודנים. אני נגד מוות ביסורים. אני חושבת שזה גורר יותר מדי לכיוון של נקמה במקום, איך להגדיר את זה-פתרון. אגב, יש משהו שנקרא ``פרדוקס הסבא``, מכיר? הולך ככה: נניח שיש לך מכונת זמן, אתה חוזר לעבר, לפני שההורים שלך נולדו, ומסיבה כלשהי הורג את סבא שלך. עכשיו הבעיה - הרגת אותו, אבא או אמא שלך לא נולדו, מכאן שאתה לא נולדת, מכאן שלא יכולת להרוג את סבא שלך, מכאן שיכולת להיוולד, ולכן להרוג אותו.

רק הערה קטנה

הסוג היחיד של פוליטיקאים הוא הסוג שלא אכפת לו כמה אנשים ימותו אם זה יעזור לו לנצח בבחירות. הם כולם גם רודנים. shine on

erlich

New member
יפה יפה...

תודה לכם שהשתתפתם בניסוי הקטן שלי... :)) הבחלט חביב מצידכם... רציתי לראות מה תגידו, מה הכי מפריע לכם. לחלק מהאנשים שרשמו - מישהי מהשכבה או מורה, תגידו תאמת, עד כמה הם באמת מפריעים לכם? אני בטוח שלא הרבה. וכן. זה רק בן (או בת) אדם אחד!!!!!!!! לא עשרות אלפים!!!! (אנסים, למרות שזו תשובה מעולה, אני החלפתי אותה ברשותכם לבני סלע מיודעינו.. אני באופן אישי לא הייתי מעניק לו כדור, אלא מספריים.) תודה, ארז.

למעלה