יש לי שאלה.......

danazi

New member
יש לי שאלה.......

אמ..... הכלבה שלי בהריון בפעם השניה בפעם הראשונה נולדו לה 8 גורים ושתיים לא היו בריאים וכל השאר כן אבל חלק מתו מסיבות לא ממש ידעות אז בקיצר היא בהריון עכשיו בפעם השניה מותר לה להיות בהריון יותר מפעמים? והיה לה דלקת ברחם אבל זה הבריא לה אם כדורים לא יקרה מזה שום נזק לגורים נכון?

danazi

New member
מה למה? אסור יותר משתי לידות?

כאילו הדלקת שהייתה לה ברחם עברה ועכשיו היא בהריון בפעם השניה זה לא יפיע על הגורים או משהו נכון?

matansolomon

New member
לא...

הדלקת לא תפריע אם היא עברה לגמרי, אבל תמיד מומלץ לעקר בגלל שיש כל כך הרבה כלבים נטושים ברחובות ישראל, לא חבל להביא עוד כמה כלבים לארץ? חוץ מזה מנסיון של המלטות זה קשה כי את אף פעם לא תידעי מה גורלם של הגורים, ותתחילי לחשוב אולי הם מתו או נגנבו, או נדרסו... בכל מקרה אני חושב שלא כדאי להביא עוד כלבים לעולם, יש מספיק נטושים ברחובות ישראל...

matansolomon

New member
אהההההה וד.א.

אין הגבלה להמלטות, אני מכיר כלבה שעברה 7 המלטות... ועוד סיבה שלא כדאי לתת לה להמליט כי זה מאוד קשה לה להפרד מהגורים שלה בגיל כל כך צעיר...

danazi

New member
תודה ויש לה כלב קבוע חחחחחח

יש לנו שתי כלבים בשתיים בוקסרים ויש חצר ענק אז הם שם ביחד ואי אפשר להיכנס או לצאת משם רק שלוקחים אותם לטיול אז כאילו לא סיכוי שיהיה לנו כלב מעורב והידרס אם לא יכולים ובאמת גנבו לנו גורה אחת שהישארנו לנו כי אהבנו אותה אבל חסמנו את אותו מקום ולא יכולו שוב וכל הכלבים שאנחנו לא רוצים או צריכם אני נותנים אותם למי שאנחנו יודעים שיטפלו בהם טוב ואפילו מבקרים אותם

lilithmm

New member
בקשה לי אליך../images/Emo39.gif

אני מאוד שמחה לשמוע שיש לך ביקוש כה גדול לגורי בוקסר! אולי תעזרי ותפני אלי מעוניינים, כי יש לי כמה בוקסרים מועמדים להרדמה ואין מי שיציל אותם. מחכה לשמוע ממך

danazi

New member
מאיפה את? תבאי אותם אלי אני יטפל

בהם אני ימצא להם מקום והכל הם גורים נכון? אל תרדמי ולא כלום תגידי לי מאיפה את ואם את גרה רחוק נראה מה נוכל לעשות ואני יתן לי את הפלאפון שלי במסרים

danazi

New member
הם גדולים../images/Emo4.gif

מצטערת כי הם יריבו הם הכלבים שלי אם זה היה גורים היינו מכנסים אותם אלינו הביתה אבל אני יחפש בשבילך אם אני ימצא מישהו שרוצה אני יודע לך

danazi

New member
מצאתי לך! למי להביא אותם!! אז תקשבי

תגידי לי כמה כלבים יש לך ויש לך במקרה בית בעפולה או קורב? ואת הפלאלפון שלי אני ישלח לך במסרים

danazi

New member
תגיבי בבקשה כי מצאתי לך אנשים

שאני יודעת שהם יטפלו בהם טוב רק תגידי לי כמה כלבים ואם את קרובה לעפולה או פשוט תתקשרי אלי

למעלה