יש לי שאלה

Aviad1987

New member
יש לי שאלה

כדאי לי להמר ולא ללמוד על הרצל לבחינה? יש לי מגן ביום ראשון ועוד טונות של חומר ללמוד ואני לא יודע אם כדאי לוותר על הרצל. תודה מראש

Scaly

New member
לא כדאי...

הם אוהבים לתת שאלות על הרצל ודברים שקשורים בציונות.. לי במגן היה את הרצל..

יש בתקופה השנייה בחירה

בתקופה השנייה אתה בוחר שאלה בין אימפריאליזם לבין הרצל. בחירה זו מקנה לך אפשרות ללמוד רק על אחד הנושאים ... הרוב פה יגידו לך ללמוד בכל מקרה על שניהם ... אבל אם יש לך המון עוד ללמוד אז אתה יכול לוותר על הרצל וללמוד טוב על אימפריאליזם שזה ממש הרבה יותר קל ..

Aviad1987

New member
זה גם מה שאני חושב

בינתיי ם אני אסיים את מלחמת העולם הראשונה, אשלים את החורים שלי בבית שני ואלמד מושגים אם ישאר זמן אני אלמד הרצל תודה

charmingirl

New member
אולי תלמד את האימפריאליזם

ממש ממש טוב ועל הרצל ככה בריפרוף? לפחות שתדע משהו, אתה לא יודע עם איזה שאלות יתקילו אותך.. וחוץ מזה, אם אתה כבר מוותר על הרצל, לפחות תלמד על המושגים של הנושא. כי זה בטוח באחד מהם תצטרך לבחור..

Aviad1987

New member
בטח, בזה אין ספק

את המושגים של הרצל אני חייב ללמוד. אימפריאליזם אני יודע מעולה את בית שני אני שונאאא נשאר לי מרד בר כוכבא וחורבן ירושלים בתקופה הזאת.

יש גם בתקופה ראשונה בחירה

יש בחירה בין המרד הגדול לבין מרד בר כוכבא ...

Aviad1987

New member
אמממ

הם יכולים אבל לתת שאלה שמורכבת משני סעיפים וכל סעיף מתייחס למרד אחר לא??? כי אם לא זה עוזר לי נורא חחח

בזה אני לא בטוח

לפחות המורה שלי לא עושה ככה וגם בספר מיקודית שקניתי זה לא ככה יש כאלה שטוענים שמערבבים אבל אני לא חושב שמערבבים

eu sei que

New member
סוף סוף עוד מישהו ששונא את בית שני!

ולמה רק לי זה החומר *הכי* קשה? לא מצליחה לקלוט את המרדים האלה..

זה לא עניין של לאהוב את בית שני..

..אבל יש הרבה אנשים, רוב החברים שלי, שחושבים שבית שני זה החומר הכי קל.. ..עד עכשיו הייתי בטוחה שמשהו בי לא בסדר (כי זה החומר היחיד שאני *לא* מבינה), אבל טוב לדעת שאני לא היחידה..

~*~gaL

New member
מרד בר כוכבא יותר *ידידותי*

יש גורמים (2 ישירים, 3 עקיפים), מהלך המרד (מתחלק ל-3 חלקים), תוצאות המרד (דתי, דמוגרפי וכו'), והסיבות לכשלונו (7, אם אני לא טועה), והשוואה בינו לבין המרד הגדול. ואני מקווה שלא פתחתי פה פה לשטן.
אני פשוט רוצה להרגיע אותך... מה שמסובך זה המרד הגדול, גם אני לא מצליחה ללמוד אותו.

17kalipso

New member
עדיף שלא

יש סיכוי שיתנו עליו וחוץ מזה זה לא כל כך קשה

למעלה