יש לי שאלה....

help me Nick

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....!!!!!!!!!!!

help me Nick

New member
בקשר לזה שהם חברים אני עוד משו...

So, Hilary Duff was interviewed on KISS 106 in Seattle by Jackie and Bender. Jackie and Bender DON'T like Nick. Simple fact of life. They dog him whenever they get the opportunity. So, they were talking about her seeing Aaron. And Bender says, "Come on, fess up, you're only seeing him to get to his brother, Nick." "Ew, no! He's, ew, he's, like, OLD! Ew!" Jackie says, "I'm with you on that one, sister!"

American Girl

New member
מה?????? הבנתי...

חלק מישהי יכולה לפרש לי את השאר? ולמה היא אמרה שניק זקן הוא ממש לא זקן!!!!!!!!

Bones girl

New member
פחחחחחחחחחחח

אני אומרת לכן היא כזאת מפגרת... "איכס ניק, לא, איכס הוא זקן" (משהו כזה) בכלל היא מעצבנת כזאת..... כנראה אהרון לא רוצה אותה יותר אז היא מתחילה לדבר עליו ועל ניקוש.... פחחחחחחחחחחחחחחחח

help me Nick

New member
היא פוסטמה... אבל בעיקרון...

יותר התעצבנתי על השדרנים! כי הם לא אוהבים את ניק והם גם יורדים עליו ומציקים לו הרבה! והיא כזאת סתם פוסטמה בטח אמרה את זה כי זה הדבר הראשון שיכלה להוציא מהפה!

Bones girl

New member
מאיזה תוכנית זה?!

מאיפה הראיון הזה?! ומה הם אמרו על ניקוש?!

help me Nick

New member
כמה בנות מפורום אמריקאי של בקסטריט

שמו את הרעיון שם... ורשמו שהם אמרו עליו הרבה דברים מרושעים והם שונאים אותו...

למעלה