שלום
ראשית ברוך בואך. ביתי פתוח לרווחה כביתו של אברהם אבינו עליו השלום. אורחים באים והולכים והכל שמח. חבר חרדי שאוהב נורא לראות טלויזיה ביקש ממני טובה נדירה. תן לי לשכפל את המפתח לדירתך כדי שאוכל לבוא מתי שבא לי מבלי להטריח אותך. לאחר שסיכמנו שבכל פעם שהוא מגיע עליו להרים לי טפון ולהודיע (כדי שלא יהיה פאשלות) הסכמתי ברצון. ואז הוא שאל אותי" "לחילוני גם היית נותן?" אני היססתי, העברתי במוחי את שמותיהם+פרצופם של חברי ואמרתי "תלוי איזה". ואז הוא ביקש לעשות סקר. התברר שאומנם לרבים מחברי החילוניים הייתי נותן מפתח בעיניים עצומות, אבל ישנם הרבה שלא, לעומת חבריי החרדיים שכמעט לכולם הייתי נותן מבלי לחשוש שיתכרעו לי על הטלפון בדירה או יפתחו ארונות וכו' וכו' וכו. אחר עצמתי עיני פרסתי ידי כלפי מעלה ופלטתי אנחת כאב. "אויאויאוי" אמרתי "כמה שאתה דפוק". הרי גם אילו הייתי קושר בעבותות ברזל את כל בני האנוש היו פחות גניבות ורציחות, וכי יעלה על הדעת שחברה שבניה כבולים איכותית יותר? ואז בנימה רב אלבזית זעקתי כאילו ממעמקי לבי הצימצום הוא כבל ברזל כבד, האטימות היא בוץ טובעני מגביל. נכון! אני יכול לאטום את בני באופו שהוא לא יידע שיש לו *** ודחפים מיניים, וגם כבעיסרקת חבילה הוא לא יראה בסמים אופציה לשיכוך כאבים נו אז מה? הגדלתי לעשות כשלחשתי כממתיק סוד "משל למה הדבר דומה, לחולה שרגלו נמחצה והוא צורח מכאבים, האם נסתפק בכך שבהריגתו ייפסקו כאביו ונהרגנו??? וכי יעלה על הדעת??? זה מה עשו לך אבותיך וזה מה תעשה אתה לבניך, הרגתם לגמרי לגמרי את הבנדם ואחורי זה אתם מתפארים בזה שהוא אינו מסוגל לאנוס זה לא שהוא לא מסוגל לאנוס, הוא לא מסוגל לגעת בבחורה!! זה הבעיה!! זה חינוך זה??? בפוקס יצא לכם שמי שלא מסוגל לגעת בבחורה גם לא יכול לאנוס. ועוד כהנה וכהנה דברי חוכמתא.