יש לי שאלה

Weird Eyal

New member
יש לי שאלה

אייך נקראים הסרטים של דראגון בול בקאזה? כמובן שאני מעדיף באנגלית אם קיים
תודה

Weird Eyal

New member
האמת אני כבר מבולבל.......

כרגע אני מוריד את הסידרה שהייתה בערוץ הילדים...... זה דראגן בול זי כשאני גומר את זה להוריד את הג'יטי או שזה כבר חלק מהסידרה שאני מוריד? עכשיו מה ההבדל בסרטים בין דראגון בול ובין דראגון בול זי?

Piccolo

New member
פשוט הסדר שלהם..

קודם בא דראגון בול, אחרי זה יש דראגון בול זי ואחריו בא דראגון בול ג'י טי.. בכל מקרה, לא כדאי לראות את ג'י טי לפני שתסיים את זי... ושמות הסרטים לא נחוצים כדי לחפש אותם.. אפשר פשוט לכתוב dbz 01 במידה ואתה רוצה את הסרט הראשון של דראגון בול זי... או שאפשר - dbz 02 במידה ואתה רוצה את הסרט השני של דראגון בול זי וכך הלאה.. אפשר גם לכתוב את השם המלא אם אין מספיק תוצאות :X בהצלחה...

Vendetta

New member
הנה השמות שאני זוכר:

1. The Dead Zone. 2. World's Strongest. 3. Tree Of Might. 5. Cooler's Revenge. 6. The Return of Cooler. 7. Super 13. 11. Bio Brolly. המלצה: תדלג על ארבעת הסרטים הראשונים, הם ממש גרועים וילדותיים. לעומת זאת, שאר הסרטים טובים. כפי שאמר פיקולו לפניי, ההבדל בין הסדרות הוא בסדר שלהן. דראגון בול היתה הסדרה הראשונה, אחריה הגיעה סדרת ההמשך דראגון בול זי, ואחריה סדרת המשך שלישית - דראגון בול ג'י טי. אחרי שתסיים את דראגון בול זי תעבור לסדרות האחרות.

Weird Eyal

New member
המון תודה לכם

וואללה כשהתחילו לשדר כאן את dbz נורא שמחתי כי בשנת 94 הייתי רואהאת זה בצרפת וזה העלה זיכרונות מעניין למה לוקח לערוץ הילדים כל כך הרבה זמן להביא עוד פרקים... יאללה מי צריך אותם יש קאזה!

Piccolo

New member
בלעדיהם..

לא היה נולד "מאקיטה" ולא היינו יודעים על הסטורי מוד החדש של דראגון בול עפ"י ערוץ הילדים

ashkeloni

New member
אאההה....

כל מי שרוצה את השמות של הסרטים...שמתי אותם בפורום המורדים כדי להראות להם כמה סרטים יש לסידרה הנה הם עוד פעם: דרגון בול 1.Curse of the Blood Rubies 2.Mystical Adventure DVD 3.Sleeping Princess in Devil's Castle 4.DB 10th Anniversary Special: The Way to Become the Strongest דרגון בול זי 1.The Deadzone 2.The World's Strongest 3.The Tree of Might 4.Lord Slug 5.Best of Strongest versus Strongest 6.Clash!! 10 Billion Power Warriors 7.Utmost Limits of Battle!! The Three Super Saiyajin 8.Burn Your Spirits to the Max!! Close Battle, Violent Battle, Super Bloody Battle 9.The Galaxy is in Danger!! The Super Awesome Guy! 10.Dangerous Partners! Super Warriors Never Rest 11.Crushing Super Warrior!! I am the Winner 12.The Rebirth of Fusion!! Goku and Vegeta 13.Dragon Fist Explosion!! If Goku Can't Do It, No on can ספיישלים שהיו בטלויזיה 1.Bardock: Father of Goku 2.The History of Trunks 3.DBZ OVA Special: Plan to Destroy the Saiyajin 4.SPACIAL DBGT Goku's Supplement! Proof of Courage is the Four-Star Dragon Ball

למעלה