יש לי שאלה שלום לכולם! טוב לשאלה שלי זה נכון שלבנות יש רח רע מבין הרגלים? (כוס..)
T tact sab New member 17/5/03 #1 יש לי שאלה שלום לכולם! טוב לשאלה שלי זה נכון שלבנות יש רח רע מבין הרגלים? (כוס..)
ו וִיקוּש New member 17/5/03 #2 גם לי יש שאלה אתה מטומטם או שרק עושה את עצמך!? מי שלא מקפידה על כללי היגיינה בסיסיים - יכול להיות
L Linkey-Whinkey New member 17/5/03 #3 במצב הספציפי שלי הפה היה מדאיג יותר, שם לא היו בעיות, אבל תאמין לי שאם הבת כ"כ מזניחה את עצמה מבחינת היגיינה, שיש לה שם ריח, אז אין לך מה לחפש בין הרגליים שלה
במצב הספציפי שלי הפה היה מדאיג יותר, שם לא היו בעיות, אבל תאמין לי שאם הבת כ"כ מזניחה את עצמה מבחינת היגיינה, שיש לה שם ריח, אז אין לך מה לחפש בין הרגליים שלה
מ מקוטיאל New member 17/5/03 #4 אענה בבדיחה זוג גרוזינים גונב בואש. הם מתחילים ללכת בשקט לברוח לביתם ופתאום הם רואים שוטר בא לקראתם. הגרוזיני מהר אומר לאשתו: "מהר, תחביאי את הבואש בין הרגליים". היא שואלת אותו: "ומה עם הריח?". הוא עונה: "ימות - ימות, מה לעשות".
אענה בבדיחה זוג גרוזינים גונב בואש. הם מתחילים ללכת בשקט לברוח לביתם ופתאום הם רואים שוטר בא לקראתם. הגרוזיני מהר אומר לאשתו: "מהר, תחביאי את הבואש בין הרגליים". היא שואלת אותו: "ומה עם הריח?". הוא עונה: "ימות - ימות, מה לעשות".
H Hypnotize New member 17/5/03 #5 איך אמרת כוס בסוגריים.. אהבתי . כן יכול מאוד להיות שלבחורה שתרד לה יהיה ריח רע. הריח נובע כמובן מחוסר הגיינה..יש בנות שלא יודעות שצריך לסבן את המקום יש סבונים מיוחדים ד"א..
איך אמרת כוס בסוגריים.. אהבתי . כן יכול מאוד להיות שלבחורה שתרד לה יהיה ריח רע. הריח נובע כמובן מחוסר הגיינה..יש בנות שלא יודעות שצריך לסבן את המקום יש סבונים מיוחדים ד"א..