יש לי שאלה...

ArNoLd LaYnE

New member
יש לי שאלה...

יש 2 שירים ישראלים שנכתבו על לחן יווני של קזנצידיס.... עכשיו אני כבר שנים מחפש את השמות של השירים המקוריים ביוונית השירים הם זיכריני.. ולענייך החומות... אלה שירים ישראלים.. ששרים אותם המון אומנים כמו זהבה בן דקלון ועוד... אם מישהו יודע את שמות השירים המקוריים! ביוונית... אני אשמח לדעת תודה רבה רבה...

השירים הם לא של קז'נג'ידיס אלא של

מנוליס אנגלופולוס. לשיר עינייך החומות קוראים ביוונית טה מוורה מטייסו TA MAVRA MATIA SU שהפירוש הוא עינייך השחורות. את שם השיר השני איני זוכר כרגע אבל מבטיח לבדוק לך. אבישי

שנהם לא של קזנדידיס

ענייך החומות - במקור אנגלופולוס זיכריני - אם אני לא טועה אנגלה דימטריו (שווה בדיקה נוספת) שיחקתם אותה אתמול,,,ועוד לקבוצה שאני אוהד,,בית"ר ירושלים. משחק יפה כל הכבוד. ציון

12אניהיא

New member
אני אוסיף ואתקן....

זיכריני זה שיר שבמקור שייך למנוליס אנגלופולוס הוא ניקרא גירנה GIRNA מקווה שעזרתי

ArNoLd LaYnE

New member
אחחח תודה

וואלה אתם גדולים הצלתם אותי... עוד משהו קטנטן.. ת'ם יודעים אולי גם מה השם המקורי של השיר אהה לא זוכר בידיוק איך קוראים לו הוא הולך ככה... "אני שותה לי ויסקי אני שותה שמפניה איי זה לא עוזר אצלי הלב הלב בוער נגנו נגנו לי שיר אחר"... אם אתם יודעים אתם גדולים... (חרוז)

ArNoLd LaYnE

New member
תודה אבל...

מה האיי סי קיו...?

F a d i

New member
בוקר טוב...

התעוררתי ועל הבוקר בא לי לשמוע את דאלאראס באחד "המוואלים" הכי מרגשים שלו מתוך השיר DUI DUI
(השיר הזה נמצא בדיסק LIVE&UNPLUGGED)...וככה נכנסתי לראות מה חדש פה..(וואוו איזה וידוי על הבוקר
) ולשאלתך...לשיר קוראים OUISKI(wiski) TZIN KAI FROUMEL (וויסקי ג'ן ופרומל) יום טוב!

F a d i

New member
מה לא מובן?!

התשובה או הוידוי?!
ואתה יאסו....אני עוד אראה לך מה זה
סתם צוחק איתך אחי
חוץ מזה מה אתה שם רק עטיפה של דיסק זבקיקו?! מה עם מועד השידור/השליחה?!
יאללה חברים שיהיה לכם המשך יום נעים!

Yasoo

New member
מה אם הקורנפלקס ? ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

למעלה