יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

תגידו אייך זה יכול להיות שבממוצע ביום אחד אני מאונן 8 פעמים ביום והשפיך שלי תמיד נשאר "פול טנק" ולפעמים אני אפילו מאונן ברצף 3 פעמים בשעה ואני לא מתעייף... בקיצור השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות את האוננות שלי לדבר יותר מעניין כי תמיד או שאני מאונן במיטה שלי או שאני מאונן מול המחשב במקלחת לעיתים רחוקות... מי שיש לו הצעות מגוונות ומטורפות בשבילי להפוך את האוננות לדבר יותר מעניין אני מחכה לתגובות ממכם...

אבל חברה שלי לא נותנת לי...

ולזונה אני לא יעיז ולא ייעז ללכת אף פעם, כי סקס לדעתי צריך לבוא מבפנים ולא מהכיס שלי...

Gum Cigarettes

New member
עזוב את הכסף.

למה להדבק באיידס על הפעם הראשונה? מממ... ניסית סייבר?

כן..

עשיתי כבר את כל הטכניקות של הסייבר שקיימות..... סייבר-פון, סייבר-סקס, וסייבר-קאם.... ובמשך יותר משלוש שנים עד שזה הפך כבר להיות משעמם...

מצטער להגיד... השלב הבא זה......

סקס

Gum Cigarettes

New member
שלוש שנים?!

dear god. תנסה לגמור ברווח שבין המזרן למיטה. מישהו כאן אמר שזה כיף לו. go go n' try!

Gum Cigarettes

New member
תנסה

לחשוב על סקס עם חיות מסויימות. יש כאלה שזה עושה להם את זה.

או דיי באמת...

אני בתור חובב בעלי-חיים חושב על זה ומתייחס על זה כאל דבר דוחה וכהתנגות נפשעת ומתעללת כלפיי בעלי-חיים... ודרך אגב אם אוסרים על פונוגרפיה שמשלובות בה השתתפות של קטינים אז למה שלא ייאסרו גם על פונוגרפיה שבהם משולבות בעליי-חיים...

Gum Cigarettes

New member
כי הם לא ראמאן

ואנחנו כן. וכן, השאלה: "האם אנחנו בתור ראמאן לא צריכים להגן על אלו שאינם ראמאן?" אכן מטרידה אותי, אבל זה לא נכלל בחוק. רצח זה רק בין ראמאן לראמאן.

למעלה