יש לי שאלה

יש לי שאלה

בס"ד קודם כל שלום לכולכם. שאלתי היא כזו, בחוה"מ פסח עברתי במאה שערים י-ם וקראתי הרבה מודעות של רבנים נגד מחשבים ובפרט נגד חיבור לאינטרנט. מכיוון שרובנו כאן בפורום הם בעלי תשובה האם אנו לא עוברים עבירה בעצם הגלישה לאינטרנט? כי באמת תראו את כל הפרסומות תועבה הללו שקופצות פתאום לעיניים וכיו"ב, אלה דברים שצריך לתת עליהם את הדעת. האם דעתו של רבנו הקדוש נוחה מכך? אני באמת שואל ע"מ לקבל תשובה, ומאוד אשמח לקבל את תשובת ר' פראזניק. כל הישועות!

פראזניק

New member
שאלה טובה...

אבל כמנהג יהודים - ינהג נא כל אחד כפי פסק רבו. ולצרכי עבודה, מתירים הרבה רבנים, לבד מרבני העדה החרדית.

תשובה קצת מתחמקת הייתי אומר, לא?../images/Emo8.gif

הייתי מעוניין לקבל תשובה יותר עניינית בבקשה.

פראזניק

New member
מתחמקת?

זו כבר הפעם הרביעית שאני מנסה לשלוח תגובה, אני מקוה שהפעם אצליח. א. אני אישית התייעצתי רב טרם התחברתי לאינטרנט (לצרכי עבודה) ב. היות ודעות הברנים בענין שונות והיות ואיננו פוסקי הלכה, על כן אמרתי שישאל כל אחד את דעת רבו.

shimrit63

New member
חבר יקר אתה צודק אבל

כל אלה שבפורום הם אנשים שבמסגרת התפקיד שלהם עובדים עם המחשב כך שכל מה שנאמר בהודעות הללו הם בגדר אנשים שמבלים את ימיהם באינטרנט להנאתם ולא לצרכי עבודה. אם הפרנסה של אותו אדם היא דרך המחשב והאינטרנט האם הוא יפסיד את הפרנסה שלו??? כך נראה לי בכל אופן הענין

פראזניק

New member
בארה"ב יש גם...

אינטרנט כשר של חברת סייף ליינס, שמאושרת על ידי הרבנים. היא מגדירה פרופילי גלישה לפי דרישת המשתמש וחוסמת גישה לאתרים אחרים. בארץ עדיין אין כזה דבר...

BaaMan

New member
יש כזה דבר...

בס"ד מורשת...ועוד אחד...של בזק(כל הנזק)

למעלה