יש לי שאלה

Nnודה

New member
יש לי שאלה

החדר שלי צבוע בכתום בהיר ואני רוצה לשנות קיר אחד ולצבוע אותו בצבע שונה, הרהיטים שלי מעץ וצבועים בכחול כהה, והקיר שאני רוצה לצבוע הוא בצד צפון ליד המיטה, איזה צבע הכי יתאים לי?

Nnודה

New member
../images/Emo26.gif

חשבתי משהו בכיוון צבע סגול בהיר או לבן או תכלת... או צהוב בהיר, איזה הכי יתאים? אם יש לכם רעיונות אחרים לצבעים תגידו:)

שלום Nnודה

חדר מעניין ויצירתי... כדי להתאים את החדר אליך, צריך שני דברים: 1) תאריך הלידה שלך 2) מה את רוצה לשנות בתחושה שלך כשאת בחדר? סגול הוא צבע שמשלב שני צבעים, את האדום, ואת הכחול. שילוב של צבע חם וצבע קר.הוא נותן השראה, ריכוז, רוחניות, וגם אובססיביות, נטייה לוויכוחים וחוסר סבלנות. שני דברים מנוגדים... לבן הוא צבע שמסמל את אנרגית המתכת. אנרגיה קרה, ולא הייתי ממליצה לצבוע קיר צפוני בצבע זה. צהוב יתן לחדר קלילות ועליזות. מעודד מצב רוח טוב, מחשבה, תבונה, ופתיחות. לא הייתי מוסיפה תכלת לרהיטים הכחולים בחדר צפוני. השיבי לי על שתי השאלות ונוכל להתקדם הלאה. יום נעים

Nnודה

New member
תודה על התשובה:)

אני נולדתי ב-10.5.88 והתחושה בחדר בסדר אני פשוט רוצה לעשות שינוי בחדר,שיהיה לי יותר נעים בו, יותר רגוע. והחדר שלי נימצא בצד דרום מזרח של הבית. זה יתאים אם אני ישאיר את הקיר בצבע כתום בהיר ואני יעבור עליו עם ספוג עם צבע כחול? לערבב את שניהם ביחד?

Nnודה

New member
ויש לי עוד שאלה...

היה לי בחדר שטיח אדום מאוד גדול ועבה והורדתי אותו לפסח, ועכשיו החדר שלי הרבה יותר נעים, אבל לא נוח לי בלי שטיח, איזה צבע של שטיח הכי יתאים לי והכי כדאי לי לקנות? כי אני לא רוצה את האדום הוא דיי מכביד לי על החדר.

בבקשה, שאלי

רק לא הבנתי מה הכיוון של החדר. בהודעה הראשונה אמרת שזהו קיר צפוני, ועכשיו אמרת דרום מזרח. האם מדובר בשני חדרים שונים? אז רק הסבירי לי ונוכל להמשיך יום נעים ורגוע

Nnודה

New member
מדובר בחדר אחד,

שהקיר שאני רוצה לצבוע הוא בצד צפון של החדר, החדר עצמו הוא בצד דרום מזרח של הבית. צירפתי תמונה, הקו בצבע סגול זה הקיר שאני רוצה לצבוע...

או קיי../images/Emo13.gif

אני מוכרחה להגיד שאני מתרשמת מהאינסטיקטים שלך לגבי החדר... כל הכבוד! אז קודם כל לגבי השטיח, לא כדאי אדום. בחורף הוא מחמם, ובקיץ הוא שורף... אדום הוא צבע מאוד דומיננטי, ויש לו השפעה חזקה על הסביבה במיוחד כשהוא בכמות רבה. הבנתי מדבריך שזהו גם הקיר שבו נמצאת המיטה. יתאים אם תשאירי את הקיר בצבע כתום בהיר ותוסיפי גוון כחול/ירוק בהיר בהיר.לא כחול כהה.לגבי השטיח, גם הוא בהיר באותם גוונים ואפילו טיפה יותר ירוק. שינוי נעים ומשמח
שבת מבורכת

למעלה