יש לי שאלה: למה אני לא יכולה לשים אייקונים ₪ בתיבת המסרים?
פגעסוס Well-known member 5/4/03 #2 לא בטוח שהבנתי.... יש אפשרות לשים אמוטיקונים בתיבת המסרים. אם לדוגמא תרשמי |שמאל| בתיבת המסרים, תקבלי את האמוטיקון הבא - בהתאם, ליד כל אמוטיקון ברשימת האמוטיקונים יש קוד שאותו את יכולה לרשום...
לא בטוח שהבנתי.... יש אפשרות לשים אמוטיקונים בתיבת המסרים. אם לדוגמא תרשמי |שמאל| בתיבת המסרים, תקבלי את האמוטיקון הבא - בהתאם, ליד כל אמוטיקון ברשימת האמוטיקונים יש קוד שאותו את יכולה לרשום...
@ @יעל@ New member 6/4/03 #3 הקטע הוא שאם אני לוחצת על האייקון אז התיבה נעלמת (של האייקונים) והאייקון לא מופיע במסר אבל אם אני מוסיפה אותו ידנית אז זה בסדר....
הקטע הוא שאם אני לוחצת על האייקון אז התיבה נעלמת (של האייקונים) והאייקון לא מופיע במסר אבל אם אני מוסיפה אותו ידנית אז זה בסדר....
י ילדת דווקא New member 6/4/03 #4 ../images/Emo26.gif במסרים האייקונים מתווספים בתחתית ההודעה ולא במקום בו עומד הסמן.
S sunset* New member 6/4/03 #5 נכון בגלל זה אני תמיד מוסיפה לכותרת את האייקון, גוזרת אותו ומדביקה במקום הרצוי בתוכן ההודעה.
י ילדת דווקא New member 7/4/03 #12 ? [URL='target=_blank'][/URL] target=_blank>[URL='target=_blank'][/URL]סנסט? (זה היה ניסיון נוסף לכחול.... אם לא הצליח, לא התכוונתי )
? [URL='target=_blank'][/URL] target=_blank>[URL='target=_blank'][/URL]סנסט? (זה היה ניסיון נוסף לכחול.... אם לא הצליח, לא התכוונתי )
י ילדת דווקא New member 7/4/03 #15 גנוב..... מצטערת על זה...... [URL='http://']וסנסט[/URL]... תודה אבל כבר הסתדרתי
נ נ ד ר New member 8/4/03 #19 נסיון לכתוב בכחול שלום לכולם [URL='target=_blank'][URL='target=_blank']אני כותבת בכחול[/URL][/URL]