יש לי שאלה

יש לי שאלה

עלי לציין שזו פעם ראשונה שאני מתנסה בפורום ע"י המלצה חמה של חברה. יש לי שאלה לגבי בני הבכור בן 3.5 אשר מגלה עניין רב במשחקי "רופא" ומבקש לבדוק את כל הבנות בגן בהסכמתן, המשחק מתגלה כמועדף ע"י בני ולפעמים אפילו במינון מוגזם לטעמי, גם בצפיה בטלויזיה הוא ראה בחורה בלבוש מינימלי וביקש מאביו כזו בחורה כדי שיוכל לבדוק אותה, בתחילה המשחק היה מכוון לכל חבריו ללא הבדל מין ולאחרונה הוא מתעניין יותר בבנות. האם הדבר טבעי? האם עלי להיות עם אצבע על הדופק? האם אני צריכה לעשות משהו?

jole

New member
../images/Emo6.gif מזכיר לי נשכחות

מהקטן (שנה וארבע) עוד אין לי ניסיון אבל מהגדול -לי- (עוד מעט בן 7) אני יכולה לספר לך שהיה אותו דבר בגיל הזה- בעיקר עם הבת של חברה שלי שהיא בת גילו. פעם אחת כשהם היו אצלינו ושמנו לב ששקט מידי (איך דבר נפלא כמו שקט הופך להיות רועם כמו צופר כשיש ילדים
) מצאנו אותם בשירותים מסבירים אחד לשני מה יש למי ואיפה. אני לא הייתי דואגת. אני חושבת שזו סקרנות טבעית.

לאה_מ

New member
../images/Emo45.gif מסכימה בהחלט.

גם לי זה נשמע כמו סקרנות טבעית ביותר.

פאולה1

New member
תגובה לjole

חן חן ממש תודה, אני פעם ראשונה בפורום וזה נפלא ככה לגלות שזה לא רק אצלי, תודה.

jole

New member
חשוב לדעתי לזכור לא להשליך על

דברים שהם עושים את הפירושים והקונוטציות של אדם בוגר. אין להם מניעים מוסתרים והם מונעים ע"י כוח סקרנות טבעי ומבורך. הרבה פעמים אנחנו נותנים קונטקסט בוגר לפעולות תמימות שהם עושים והתגובות שלנו עלולות "לסרס" אותם ולעוות דברים.

למעלה