יש לי שאלה

יש לי שאלה

אני אישית אוהבת את הזוגות הישנים ווילו-אוז באפי-אנג'ל באיזה זוגות אתם אמ.... אוהבים??

טוב אני מתחילה שרשור!

אתם יכולים להפסיק אותי באמצע..אם אתם לא רוצים יותר כי יש לי מלא תמונות

כדי שאני יזהיר ויגיד

שבחוקי הפורום יש הגבלת תמונות- עד 3... וגם אנחנו לא תמיד בעד שרשורי תמונות, יש לזה גלריה, בלי להעליב כמובן! ברוכה הבאה! תהני פה, אבל שווה שתסתכלי על חוקי הפורום...

ד י י ז י

New member
באמת אין לנו אף פעם שרשורי תמונות..

אף פעם לא שמתי לב לזה.. ואל והייזל - אולי פעם בחודש נעשה שרשור תמונות קטנטן? לשמח קצת פה? אני מתנדבת להכין אחד סטאר קרוסי!
אה, וברוכה הבאה!

../images/Emo132.gif../images/Emo8.gif../images/Emo123.gif../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif../images/Emo13.gifתודה!!!

dawn 14 יש לך תמונה יפה!!!!!!!!!!!

נו, הייזל, ואל, מותר לעשות אחת

לחודש שרשור תמונות? רק בשביל שנרגיש טוב? כי, תכלס, יש ממש מעט תמונות בלגריות!

הייזל

New member
אני שמחה שבא לכם, באמת.

אבל החוק הזה נקבע על ידי חברי הפורום ומסיבות טובות למדי. שרשורי תמונות גדולים מכבידים על הפורום. מי שגולש עם מודם רגיל נתקל בקשיים רציניים כשהפורום עולה. לדעתי בגלריות יש הרבה מאוד תמונות(אני יודעת הכנסתי את רובן) ואנחנו תמיד מוכנות להוסיף להן. אז תאספו כמה תמונות ותשלחו במייל. יש תמיד שרשורי יום הולדת שאפשר להוסיף להם תמונות ואתם גם עושים את זה. אם תלחצו בשורה של הסקר על המילה קבצים תוכלו לראות את הכמות העצומה של תמונות שהועלתה לפורום במיוחד בחודשים הראשונים שלו. רוב התמונות האלו אגב כבר נמצאות בגלריות.

למעלה