יש לי שאלה....

Crazy_Bitch

New member
נכון ולא נכון

האמריקנים באמת אלופים בכיסויי תחת והעלמות עין בקשר לארצם- ראו ערך המלחמה הקרבה... אבל זה לא כזה נכון שאין הסברה במערכת החינוך.. אני יודעת שבהרצליה כבר כמה שנים יש תכניות הסברה על סמים ואלכוהול. הבעיה היא שהן כל כך עקומות ורק יוצרות חשק לדברים. מה שלא מבינים במערכת החינוך הוא שאין טעם להגיד לאנשים: אל תשתו/תעשנו/תקיימו יחסי מין. צריך להסביר את ההשפעות ואיך נמנעים מהסכנות שבעניין... אחרת זה ממש ממש לא עוזר.

סניפטר

New member
ההסברה הכי טובה היא לקחת תלמידים

לבתי חולים הן לוינשטיין ליראות תוצאות והרצאות של ניפגעים והן בתי חולים פסיכיאטרים אני יכול לומר שאבא שלי עובד בבית חולים פסיכיאטרי במחלקה של חולי נפש שלקחו סמים. והתוצאה יכולה לבוא גם מג'וינט אחד קטן ולא חייבים להיות מכורים . וכמו כן אמא שלי עובדת בלוינשטיין כך שאני מודע למה שהולך שם .

Crazy_Bitch

New member
אתה צודק..

הרצאות ממקור ראשון ולא מבעל תואר ראשון הן תמיד הדבר הכי טוב. אבל לקחת ילדים לבית לוינשטיין זה קיצוני וחדירה לפרטיות של המטופלים. גם משפחת עורכי הדין שלי עוסקים בנזיקין ונכויות- וראיתי מקרוב מה אלכוהול עושה. עדיין, אמא אישרה ואף עזרה לממן את קורס הברמנים. אולי כי אני עדיין לא נוהגת, אולי כי היא סומכת עלי.. מי יודע?

סניפטר

New member
יש מלא הרצאות בלוינשטיין

הכל מתואם יש אולם הרצאות וחולים שמבכימים באים ומרצים המון בתי ספר מחכים בתור

Crazy_Bitch

New member
את זה לא ידעתי..

שיקבלו ח"ח, לפחות ממני. אבל אני אזכור את זה.. תודה סניפט

אגב קורס ברמנים

דווקא איתך יש לי פחות בעיה, היות ואני יודע שאת מבינה מה את שותה ומתוך כך אני גם בטוח שאת מבינה מה זה יכול לגרום. אני זוכר שבקורס שאני עשיתי דיברו הרבה על השפעות האלכוהול. לא שחידשו לי אישית הרבה, אבל לפחות אני יודע שמי שעובר קורס ברמנים מבין את הצדדים הנחמדים וגם את הצדדים המסוכנים. מה גם שאני בטוח שאת לא שותה זבל בשביל לדפוק את הראש, שוב - כי את מבינה מה את שותה. ככה שאמא שלך עשתה דבר מאד חכם - במקום לנסות להגביל אותך היא פשוט שלחה אותך ללמוד הכל בצורה מסודרת, ועכשיו אולי את שותה אבל בצורה אחראית. אני לא אומר לשלוח את כולם מהמסיבת בר/בת מצווה ישר לקורס ברמנים, אבל ח"ח לאמא שלך.

סניפטר

New member
אחת ההנאות מקורס הברמנים

בזמן אמיתי הוא ניגוב החומוס ברוני פול לפני השיעור ככה שהיינובאים מלאים באוכל ובעלי יכולת שתייה מרשימה אני חושב שחיסלנו להם יופי יופי תמשקאות

Crazy_Bitch

New member
אלון וטל

עשיתי קורס במלון תדמור, ככה שכל הזמן קיבלנו אוכל מהקורסים של הטבחות; עוגות, עוגיות, מאפים, סלטים, גבינות, בשר; רטבים- מה לא..? כך שהיה טעים ומגן על הקיבה- זה בטוח. ועדיין- רבים מאד מצאו עצמם שיכורים ומאושרים בקורס..

שיכורים ומאושרים

אבל בצורה אחראית אני מניח, ולא מקיאים כמו ילדים מפגרים. בכל קורס ברמנים האווירה משעשעת, ולא רק בגלל הבדיחות של המדריכים.

Crazy_Bitch

New member
היו לי אחלה מדריכים,

אז גם וגם. מקיאים? אולי בבית. היו כמה שעשו שטויות- אבל אלו היו חברה מסוימים מאד. לי יצא פעם אחת להשתכר קצת יותר מדי, אבל זה היה כשלא אכלתי יום שלם לפני הקורס. גם אז פשוט אמרתי כמה דברים שאולי היה עדיף לשמור בבטן...

סניפטר

New member
היו לי כמה ימים של הנאה מרובה

לדוגמה שעשיתי 4 פעמים שיעור של קוניאק וברנדי (וליקרים על בסיס קוניאק) ראו ערך בנדיקטין (שחמדתי עליו לצאן ודרך אגב שם המצאתי את השילוב של בנדיקטין וסיידר תפוחים היה לנו שיעור של אפריטיפים ודזרטיפים ושתיתי יותר מידי מהפרנט ברנקה וגם חבר טוב שלי והתוצאה הייתה רעב מטורף בחצות הליל חיסלנו שניצלים וספגטי וראוי לציין שבצהריים ישבנו על חומוס (כבד לאללה)והיינו מפוצצים .

נועה1234

New member
אוי אוי אוי...../images/Emo5.gif

15 זה בהחלט לא הגיל להתחיל. חכי,מה בוער?יהיו לך עוד מאות מסיבות ואירועים לשתות בהם! מאוד קל לאבד שליטה עם אלכוהול,ובגיל שלך זה כמעט וודאי.באמת,תחכי עם זה איזה שנתיים.

למעלה