יש לי שאלה

Feli Girl

New member
יש לי שאלה

אני ועוד ילד בשכבה שלי רוצים לקנות סוס אבל יש לנו שתי בעיות 1 אנחנו לא יודעים כמה עולה סוס בריא וכו' ואיך נדע אם הוא שווה משהו כי הגיל 13 בערך אי אפשר לבדוק לבד כאלה דברים 2 אנחנו לא יודעים איפה יש חווה עם מחיר סביר שאפשר לשים בוא את הסוס
תודה לכל מי שיעזור שקד

i love INDIANA

New member
אוקיי...

סוס טוב עולה כמה אלפי שקלים וכדאי מאוד לעשות לו בדיקה וטרינרית לפני שקונים אותו.... ותחפש במודעות מכירה ולא בחוות...

אז ככה

זה מאוד תלוי מה זה "מחיר סביר" אצלכם כמה אתם מוכנות לשלם בחודש והאם אתן רוצות חצי פנסיון או פנסיון מלא!? ואתן יודעות לטפל או לרכב?!!? בישביל לבדוק אם הסוס שאתם רונים הוא בריא צריך לשלם לווטרינר שייבדוק אותו לפני הקנייה! וכמובן שאתן שתיכן צריכות לרכב ולבדוק תאופי שלו לפני הקנייה לראות אם זה באמת מה שמתאים לכן! ואם אחרי זה החלטתם לקנות סוס ואתן צריכות עזרה בחיפוש אני יעזור לכן!

Feli Girl

New member
מחרי סביר זה..

לא יותר מ3000 לחודש והסוס הוא בשביל רכיבה (מה זה לא ברור) תודה אני לא ממש יודעת את ההבדל בין חצי פנסיון לפנסיון מלא פעם הסבירול י אבל אני לא זוכרת אז תסבירי ואני אומר לך את תשובתי

אוקיי! וואו!

המחיר הסביר שלך לחודש הוא ממש גבוהה אז אין לך בעיה כל האורוות גם פנסיון מלא וגם חצי פנסיון לוקחות הרבה פחות מהמחיר הזה! פנסיון מלא שרק את רוכבת על הסוס ומשלמת יותר ובחצי פנסיון הסוס הוא שלך כמובן ואת רוכבת עליו אבל משתמשים בו גם בבית הספר של האורווה! אבל הכל כמובן בתיאום איתך! איפה את גרה נוכל להמליץ לך על אורוות הפנסיון המלא נע בין המחירים של 800-1600 וחצי פנסיון יכול לנוע בין מחירים של 500-900 משהו כזה!

לא ברור??

כשאת אמרת 3000 ש"ח לחודש את התכוונת עם הכל.... למי שלא הבין : גם פירזול, גם ווטרינריה, שיעור ופנסיון נכון???

ניראה לי שהיא התקוונה שכן....

כי מה 3000 ש"ח לחודש בלי פירזול טילוע ווטרינר וכל אלה? הצעה שלי- תחפשו סוסים למכירה (אפילו כאן למעלה במודעות), תבדקו את הסוסים שאתן חושבות עליהם, תבקשו מוטרינר שיבוא ויסתכל... תעשו עליו איזה רכיבת נסיון.... באיזה אזור אתן גרות? לפי האיזור והחוות הקרובות תחליטו איזה חווה הכי טובה לסוס שלכן וכמובן לכם. תמצאו איזה פרזלן טוב, וטרינר טוב גם כן.... אחרי זה תקנו את הסוס המיועד (לאחר שבדקתן והכל). תעשו לכן שעות מסודרות של האכלה, נקיון, רכיבה, עשית לונג' וכאלה. סוס בריא וטוב יכול לעלות כמה אלפי שקלים. כמובן תלוי איזה סוס. סוס מקומי אני מניחה שיעלה לפי הגיל והאופי והגזעים שלו. סוס גזעי- עלולות להיות איתו כמה בעיות....-
אופי אופיני לגזע (לעיתים זה גם טוב).
בעיות בריאותיות של הגזע (
).
מחיר....!!!- וכמובן רימוי... לכן סוס גיזעי עדיף לקנות עם תעודות.
מקווה שעזרתי, פיצי.

Feli Girl

New member
ב3000

ש"ח הכוונה לפנסיון ולפירזול לוטרינר וכו' אני גרה באזור השרון רמת השרון תל אביב והסביבה

למעלה