יש לי שאלה: מיזה דיסק השיר The Kids (Drugs Are Bad)?
D Donutz New member 21/2/03 #2 נראה לי.... שזה שיר בונוס ממרשל מטרס לפ... כזה שיר שאין בכל העותקים רק שרשאונים שנמכרו.... אם אני טועה אז סליחה... אני אבלה...
נראה לי.... שזה שיר בונוס ממרשל מטרס לפ... כזה שיר שאין בכל העותקים רק שרשאונים שנמכרו.... אם אני טועה אז סליחה... אני אבלה...
M mc bige New member 21/2/03 #3 שלום כן כן חדש בפורום אבל יש תשובה לפי מה שאני זוכר זה שיר של אמינם שהיה בפס קול של הסרט של סאות' פארק
שלום כן כן חדש בפורום אבל יש תשובה לפי מה שאני זוכר זה שיר של אמינם שהיה בפס קול של הסרט של סאות' פארק
S schlichter New member 21/2/03 #5 מה? לי יש את המארשל מטרס לפ ואין שם שום בונוס אולי אתם מתכוונים מהדורה השניה של מארשל מטרס לפ שיצאה ושם אולי באמת היה את הבונוס הזה אבל זה לא בטוח כי לא ראיתי את רשימת השירים
מה? לי יש את המארשל מטרס לפ ואין שם שום בונוס אולי אתם מתכוונים מהדורה השניה של מארשל מטרס לפ שיצאה ושם אולי באמת היה את הבונוס הזה אבל זה לא בטוח כי לא ראיתי את רשימת השירים
P Psycho BuZZ New member 21/2/03 #6 מה זה מהדורה שנייה??? אלה שקנו את הדיסק ראשונים אז קיבלו יחד עם זה דיסק נוסף באותה חבילה ובו היה את "The Kids"
מה זה מהדורה שנייה??? אלה שקנו את הדיסק ראשונים אז קיבלו יחד עם זה דיסק נוסף באותה חבילה ובו היה את "The Kids"
S schlichter New member 23/2/03 #8 הסבר בבקשה איזה שירים יש בדיסק הנוסף.... אתה יכול לתת לי רשימה של השירים תודה מראש